'Ahlaklı nesillerin yetişmesinde öğretmenlerin rolü büyük'

Van’ın Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

'Ahlaklı nesillerin yetişmesinde öğretmenlerin rolü büyük'
     Kaymakam Çiçekli, geleceğimizi şekillendiren ve ahlaklı nesillerin yetişmesinde etkin rolü bulunan öğretmenlerin "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü kutladığını söyledi.
     Öğretmenlerin her türlü övgüye ve takdire layık olduğunu dile getiren Çiçekli, " Milletçe öğretmenlerimize şükran ve minnet borçluyuz. İlk emri ‘oku’ olan ve ‘bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ anlayışına sahip bir dinin mensupları olarak öğretmenlerimize olan şükran borcumuzu hiçbir zaman layıkıyla ödeyemeyeceğimizin farkındayız. Ülkemizin kalkınmasında ve müreffeh yarınlarımız için fedakarca hizmet eden öğretmenlerimizin her zaman yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın iyi ortamlarda eğitimlerini sürdürmeleri için Edremit Belediyesinin tarihinde ilk defa bizim dönemimizde okullarda 250 bin TL’lik bakım ve onarım çalışması yapılarak, temizlik malzemesi desteği verildi. Bununla sınırlı kalmayan desteklerimiz; kitap dağıtımı ve sosyal etkinliklerle devam ediyor. Büyük fedakarlıklarla eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren, bir toplumun şekillenmesinde önemli görevler üstlenen değerli öğretmenlerimizin gününü kutlarım” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER