AK Parti Bahçesaray Kadın Kolları Mülakatı yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanı olması ile birlikte teşkilatlarda başlayan yeniden yapılanma süreci kapsamında kongre hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Bahçesaray Kadın Kolları Başkanlığı kongre hazırlıkları kapsamında mülakat çalışmaları dün yapıldı.

AK Parti Bahçesaray Kadın Kolları Mülakatı yapıldı

   AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran’ın başkanlığında Bahçesaray’da yapılan mülakat çalışmalarına, İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Zeynep Dülger, İl Kadın Kolları Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Neşe Yıldız, İl Kadın Kolları Sekreteri Kübra Ezgi’nin yanı sıra, Bahçesaray İlçe Kadın Kolları Başkanı Elmas Ay, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile partili kadınlar katıldı.

    HAVVA DURAN, “2019 YILI İSTİKLAL VE İSTİKBALİMİZ İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR”

    Mülakat nedeniyle bir konuşma yapan İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, “2019 yılı ülkemiz ve bölgemiz için hayati öneme sahip bir yıl olacak. Gerek yerel yönetimler seçimleri, gerekse milletvekilliği seçimleri için kapsamlı bir çalışma yürütmeliyiz. Hepsinden daha önemlisi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 50’nin üzerinde bir oy oranına sahip olmamız gerekiyor. Bu nedenle çalmadığımız kapı, girmediğimiz gönül kalmamalı. Kendimizi, teşkilatımız, davamızı, hedefimizi, misyon ve vizyonumuzu çok iyi anlatmalıyız. Cumhurbaşkanımızla birlikte vizyon ve misyonuna sahip çıkmak devletimize, ülkemize, halkımıza ve geleceğimize sahip çıkmaktır. Bu vesile ile teşkilatlarımızı daha dinamik hale getirmek üzere çalışma yürütüyoruz. İster bir birey olalım, isterse teşkilatlarımızın herhangi bir kademesindeki görevli olalım, üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Büyüklerimiz tarafından bize emanet edilen değerlerimiz evlatlarımıza daha da yükselterek taşımak bizim sorumluluğumuz. Bu duygu ve düşüncelerle görev almalı ve tüm imkânlarımızla çalışarak kendimize, çocuklarımıza, istiklal ve istikbalimize sahip çıkmalıyız. Yeniden yapılanma sürecinde teşkilatlarımızda görev alarak ve destek vererek sahip çıkmanızı istiyorum” dedi.

    ELMAS AY, “KADINLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ SİYASETTE AKTİF YER ALMALI”

   Bahçesaray’daki mülakat ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgi veren İlçe Kadın Kolları Başkanı Elmas Ay, “Kadınlarımız siyasi ve ekonomik hayatta aktif bir şekilde yer almalı. Bölgemizin şartlarını da göz önünde bulundurarak bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda her türlü desteğini esirgemeyen, gerek il teşkilatımıza, gerekse Bahçesaray İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. En çok da benimle birlikte saha çalışmalarında yer alan ve bir an olsa yalnız bırakmayan kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak bundan sonraki süreç her zamankinden daha önemli gelişmeleri karşımıza çıkarıyor. 2019 yılında yapılacak olan 3 seçimden de zaferle çıkmamız gerekiyor. Her birimizin bulunduğumuz yerde yakalayacağımız başarı, ülkemizin başarısına dönüşecek. Tüm dünyanın üzerimize geldiği, gelişen ve yükselen Türkiye’yi durdurmak isteyen iç ve dış ihanet şebekelerinin yürüttüğü birlik ve dirliğimizi bozma çabalarını, kazanacağımız başarılar ile durdurmuş olacağız. Bu nedenle yaşayabilmemiz için aldığımız hava, içtiğimiz su ne kadar önemli ise, yapacağımız çalışmalar da ülkemiz ve geleceğimiz için o kadar önemli. Yeniden yapılanma sürecinde bu duygu ve azimle gönüllü olarak çalışacak olan kadınlarımızın, gençlerimizin teşkilatlarımızda yer almasını istiyorum. Alacağımız görevin makamı mevkii çok önemli değil, önemli olan bu hayır kervanında yer almak ve ibadet aşkı ile çalışmak. Yeniden yapılanması süreci kapsamında yapılan mülakatın hayırlara vesile olmasını ve ortaya çıkacak olan teşkilatımıza şimdiden başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER