Ak Parti heyetinden mitinge davet…

Ak Parti Van İl Teşkilatı 3 günlük Ramazan bayramı esnasında 450 kilometre yol kat ederek ziyaretler gerçekleştirdi. Parti heyeti ziyaretler esnasında, vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı mitinge davet etti.

Ak Parti heyetinden mitinge davet…

   24 Haziran için seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Van İl Teşkilatı, Ramazan bayramını da boş geçmeyerek belirlenen programlar çerçevesinde mahalleleri ziyaret etti.

   Bayramın ilk günü parti bayramlaşmasının ardından AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu başkanlığında, Milletvekili Burhan Kayatürk, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Milletvekili adayları, il, ilçe tüm kademe parti teşkilatları ile Hacıbekir, Karşıyaka, Yeni Mahalle ve Yalım Erez, Mahallelerine bir çıkarma yapan partililer, esnafların ve mahallelinin bayramlarını tebrik etti.

   Yine ikinci gün de Bostaniçi, Akköprü, Sıhke TOKİ, Beyüzümü, Seyrantepe, Kalecik TOKİ, Kalecik Mahallesi, Şemsibey, Altıntepe ve Abdurrahmangazi mahallelerine tüm kademelerle bir çıkarma yapan partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 Haziran Salı günü Van’a teşrifleri için saat 13.30’da Beşyol meydanında mitinge davet etti.

  Ramazan bayramının 3’üncü gününde de düzenlenen program çerçevesinde Edremit ilçesinin mahallelerini ziyaret eden AK Parti Van il teşkilatı, Milletvekili adayları ile birlikte 3 günde 450 km yol kat ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

   Programlar hakkında kısa bir açıklama yapan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, ‘girilemez’ denilen yerlere girerek halkla kucaklaştıklarını ifade ederek, bayramı dolu dolu geçirdiklerinin huzuru içerisinde olduklarını belirtti.

   Türkmenoğlu, “Ramazan bayramında İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerimizin mahallelerini tamamen gezerek halkımızla bayramlaştık. Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimize teşrifinin müjdesini halkımıza verdik. Mahallelerimizde çok büyük bir coşkuyla karşılandık. Adaylarımız kapı kapı dolaşarak kendilerini halkımıza tanıttı. Çocuklarla hediyeleşerek mutluluklarını paylaştık. 24 Hazirana kısa bir süre kala tüm ilimizi mahalle mahalle köy köy dolaşmanın huzuru içerisindeyiz. Şunu belirtmek istiyorum ki; AK Parti sadece seçimden seçime halkın içerisinde olan bir parti değildir. Biz il teşkilatı olarak göreve seçildiğimiz günden seçim kararı alındığı güne kadar yine halkımızın yanındaydık. 24 Hazirandan sonra da her vatandaşımızın hayrında, şerrinde Milletvekillerimizle, tüm kadememizle yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29