Ak Parti'li Gülaçar'dan bayram ziyaretleri…

Ramazan bayramı münasebetiyle köy ve mahalleri gezen Gülaçar, hastaları ziyaret ederken ev ev bayramlaşmalarda bulundu.

Ak Parti'li Gülaçar'dan bayram ziyaretleri…

    Ak Parti Van İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Geleneksel Bayramlaşma Programının ardından tüm Milletvekili Adayları, İl Başkanı, Ak Parti Milletvekilleri ve önceki dönem milletvekilleri ile birlikte dün Hacıbekir, Karşıyaka, Yalı Merez ve Bostaniçi Mahallelerini ziyaret eden Gülaçar, daha sonra ise köy ziyaretleri kapsamında Van halkı ile buluştu.

     Kevenli köyünde hastaları ziyaret ettikten sonra ev ev dolaşan bayramlaşmalar sırasında Gülaçar, "Bayramlarımız bayram olarak kalsın. Bayramlarımızı, kutsallarımızı ve gençlerimizi hedef alanlara fırsat vermeyelim. Değerlerimize gençlerimize sahip çıkalım."  ifadelerinde bulundu.

    Seçim çalışmaları ile ilgili Gülaçar; "Elimizden geldiğince kapı kapı dolaşmaya gayret ediyoruz. Zaman kısıtlılığından ötürü gidemediğimiz, elini sıkamadığımız hemşehrilerimiz bizleri bağışlasın. Seçimden sonraki ilk fırsat kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz inşallah" açıklamalarında bulundu.

    Yüksek bir tempo ile çalışan Ak Parti Van 1.Sıra Adayı Gülaçar şuana kadar 13 ilçe, 22 mahalle ve 50'den fazla köy gezdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2018, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29