Ak Parti'li kadınlar iftarda buluştu

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim öncülüğünde 81 ilde ‘Komşum İle İftar’ etkinlikleri düzenlendi. Bu kapsamda Van’daki Kadın Kolları da, Hakkâri’deki kadınları iftarda misafir etti.

Ak Parti'li kadınlar iftarda buluştu

           Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın 81 ilde eşzamanlı uyguladığı Komşunla İftar Aç projesi kapsamında Ak Parti Van İl Kadın Kolları, Ak Parti Hakkâri Kadın Kolları üyelerini Van’da ağırlayarak birlikte iftar açtı ve şehrin turistik yerlerini gezdirdi.

 


        Söz konusu programa; Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Hakkâri Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş ile Ak Parti’li kadınlar katıldı.

 

 
            Program ile ilgili gazetemize açıklama yapan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, “Genel Merkezimizin her projesine olduğu gibi, bu projesine de azami ölçüde hassasiyet göstererek Hakkâri Kadın Kollarını Van’da iftar programında ağırladığımız için çok mutluyuz. Bu çalışmamıza emek veren Kadın Kolları Başkan Yardımcım Tülay Işık’a ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan İl Başkanımız Sayın Kayhan Türkmenoğlu’na ve davetimize icabet eden Hakkari Kadın Kolları üyelerine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2019, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER