Ak Parti'nin kadın üyelerinden Türkmenoğlu'na ziyaret…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Yönetim Kurulu Üyeleri ve 13 İlçe kadın Kolları Başkanları Kayhan Türkmenoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ak Parti'nin kadın üyelerinden Türkmenoğlu'na ziyaret…

     Parti toplantı salonunda düzenlenen hayırlı olsun ziyaretinde İl Kadın Kolları Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve 13 İlçe Kadın Kolları Başkanları Kayhan Türkmenoğlu’na başarı dileklerinde bulundular.

    Ziyarette Ak Kadınlar adına konuşan Havva Duran, “7. Olağan kongremizde tekrar güven tazeleyen İl başkanımız Kayhan Türkmenoğlu’na hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bizler İl başkanımız öncülüğünde inşallah daha büyük başarılara imza atacağız” dedi.

    Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Türkmenoğlu, “Sağ kolumuz olarak gördüğümüz aynı zamanda Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da çok önemsediği ak kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Partimizi tüm dinamikleriyle başarı için harekete geçiren Ak Parti ile özdeşleşmiş olan İl Kadın Kolları başkanımız Havva Duran yaptığı güzel faaliyetleriyle beraber, hanım kardeşlerimiz için rol modeldir vurgusunu yaparken Sayın Cumhurbaşkanımızın da en önemsediği unsur kadın kollarıdır. Bu kutlu davada omuzlarımıza yüklenen bu kutlu davanın sorumluluk bilinci ile İl ve 13 ilçemizin tüm kademeleriyle tam bir güç birliği içerisinde başarıyı hep beraber göğüsleyeceğiz. Hepimiz aynı fabrikanı gönüllü işçileriyiz. Yeni yol arkadaşlarımızla beraber Ak teşkilatlarımıza güç vereceğiz.2023 genel ve yerel seçimleri ülkemiz için hayati önem taşıyor. Bu önem ve hassasiyeti göz önünde bulundurarak memleketimizin selameti için canla başla çalışacağız. AK davamızın başarıya gidecek yolda ben her zaman ak kadınların maddi ve manevi emrindeyim. Elde edeceği başarı tüm teşkilatlarımızın başarısı olacaktır. Büyük coşkuyla gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan il kongremiz tüm dava arkadaşlarımızın gayret ve çabaları ile sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühüne mazhar olduk. Aynı heyecan ve gayretlerimizden taviz vermeden hayallerini kurduğumuz 2023 projelerini inşallah hep beraber hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER