Ak Parti'nin seçim bürosu hizmete açıldı

24 Haziran'a bir ayı aşkın bir zaman kala partilerin seçim çalışmaları devam ederken, Ak Parti'nin Van'daki seçim bürosu da hizmete açıldı. Özellikle iftar sonrası seçim bürosu oldukça yoğun ilgi görüyor.

Ak Parti'nin seçim bürosu hizmete açıldı

     Ak Parti Van İl Teşkilatı seçime az bir süre kala kentin en merkezi noktasında eski belediye binası yanında bulunan ve henüz hizmete girmemiş olan yeni ismi Park AVM yapılan alışveriş merkezinin altındaki bölümde seçim bürosunu açtı.
Özellikle iftardan sonra Ak Parti aday adayları, partililer, parti üyeleri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği seçim bürosunun seçimlerin olacağı güne kadar açık olacağı belirtiliyor.

 


      24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine az bir süre kala Van'da seçim çalışmaları hızlandı. Ak Parti Van'da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski ismi City Van AVM, yeni ismi ise Park AVM olan henüz hizmete girmemiş alışveriş merkezinin giriş bölümünde tam cadde üstündeki iş yerini seçim bürosu olarak kiraladı.
Kentin en merkezi noktasında olan seçim bürosu, hem partililer, hem de partiye gönül verenler tarafından ilgi görüyor.
Vatandaşlar ise özellikle iftar sonrası seçim bürosunun oldukça kalabalık olduğunu belirtiyor.

 

 
      Seçimlerde cumhur ittifakının pusulalarda ilk sırada yer almasının büyük avantaj olduğunu belirten partililer, "24 Haziran seçimlerine katılacak partilerin ve ittifakların birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) kura çekimi gerçekleştirildi. Bizim partimiz, yani Ak Parti'nin MHP ile olan Cumhur ittifakı ilk sırada yer alırken, Cumhur ittifakı bölümünde de Ak Parti yine birinci sırada yer aldı. Allah'ın izniyle bu ülkenin 16 yıldır her alanda gelişmesi için çabalayan Erdoğan ve kurucusu olduğu Ak Parti seçimlerden zaferle çıkacaktır. Ak Parti seçim bürosunda bizler bir araya gelerek hükümetimizin yaptığı çalışmaları insanlara anlatıyoruz. Zaman zaman kararsızlar da seçim bürosuna geliyor.

 

             Geçmişte bu ülkede büyük sıkıntılar olduğunu, ulaşımdan, sağlığa, adaletten tarım hayvancılığa kadar nereden nereye geldiğimizi tek tek onlara anlatıyoruz. Birçoğu ikna oluyor. Ak Parti'nin dünya çapında yapmış olduğu hizmetleri hatırlatıyoruz. Kanal İstanbul projesinin başladığını, üçüncü havalimanının kısa süre içinde biteceğini, üçüncü köprü, Osman Gazi Köprüsü'nün hizmette olduğunu, Çanakkale Köprüsü'nde çalışmaların sürdüğünü, hemen hemen tüm şehirlerde önemli projelerin hayata geçtiğini ve yeni çalışmaların olduğunu insanlara anlatıyoruz. Ülkemizin dünyanın en büyük 16 ekonomisi arasında yer aldığını, Ak Parti öncesi yaşananları hatırlatıyoruz. Seçmenler bu çalışmaları anlattığımızda ikna oluyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti'nin bu seçimleri zaferle tamamlaması için ne gerekiyorsa yapıyoruz" şeklinde konuştular.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER