Akdoğan, kadın personellerin gününü kutladı

Dünya Kadınlar günü münasebetiyle İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personellerin gününü kutladı.

Akdoğan, kadın personellerin gününü kutladı

    İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ömer Bilici, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Bahadır Öndeş, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Arslan ve Başkan yardımcıları Sağlık Müdürlüğü ve 112 Komuta Kontrol Merkezinde çalışan bayan personelleri ziyaret ederek karanfil dağıttılar. 

   8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla müdürlük çalışanlarını ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, yaptığı açıklamada, mesleklerinde büyük özveriyle çalışan sadece birer sağlık çalışanı değil yeri geldiğinde bir anne, bir abla, bir kardeş olup hastalarımıza fedakarca hizmet vermekteler. Hayatımızın her anlamını güzelleştiren ve dünyamızı daha yaşanacak bir yer haline getiren, hayatımızın her alanında htiren, varlığımıza varlık katan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER