Akman Tuşba Belediye Başkan aday adayı...

Eğitimci ve İşadamı Salih Akman, beraberindeki yoğun bir heyet ile Van Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı'na giderek, Belediye Başkan Aday Adayı başvurusunu yaptı.

Akman Tuşba Belediye Başkan aday adayı...

             Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Akman, resmi başvurusunu yaptı.
Şevi Aşireti mensuplarının Ak Parti'nin kuruluşundan bu yana her zaman çizgilerinin belli olduğunu ifade eden Tuşba İlçe Başkanı Günini, "Şevi aşireti sürekli bizim yanımızda olmuştur. Hiç bir zaman başka partiye gönül vermemişler. Huzurunuz da tüm Aşiret mensuplarına teşekkür ediyorum. Eğitimci ve İşadamı Salih Akman'ın belediye başkan aday adayı olması, bize onur vermiştir. Kendilerine üstün başarılar diliyorum" dedi.

 


              Daha sonra söz alan Tuşba Belediye Başkan aday adayı Salih Akman ise, "Burada bulunan birbirinden kıymetli aile büyüklerimin ve Aşiret büyüklerimin desteğini alarak aday adayı oluyorum. Şevi aşireti olarak Osmanlı'dan bu yana hep devletimiz ile beraber olduk. Ak Parti'nin kuruluşundan beri de hep partimizin yanın da yer almışız. Geçmiş dönemden bu yana Aşiret mensuplarımızdan birçoğu Milletvekilliği ve Encümenlik görevlerinde bulunmuşlar. Ben de şahsım olarak Partime ve Van halkına katkı sunmak adına birçok defa Milletvekili aday adayı oldum. İnşallah bu büyük aile görmezden gelinmez. Bu  görev şahsıma layık  görülürse projelerim ile  birlikte elimden gelen bütün  katkıyı Partime ve Tuşba halkına  sunacağım" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER