Ali Tekataş, aday adaylığını açıkladı

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü'nden istifa eden Ali Tekataş, Elazığ'da Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Tekataş, resmi başvurusunu kalabalık bir heyetle birlikte yaptı.

Ali Tekataş, aday adaylığını açıkladı

             İller Bankası Elazığ Bölge Müdürlüğü ve Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü dönemlerinde yaptığı hizmetlerle büyük takdir toplayan Ali Tekataş, AK Parti'den Elazığ Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.


             Kalabalık bir destekçi topluluğu ile AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'na giden Tekataş, resmi başvurusunu yaptı.
Kısa bir açıklama yapan Tekataş, "Bildiğiniz gibi uzun yıllar İller Bankası'nda mühendis, proje ve şehircilik Müdürlüğü, proje ve mekânsal proje müdürlüğü ve 3,5 yıl da bölge müdürü olarak görev yaptım. Bu süre içiresinde belediyecilik anlamında ciddi manada tecrübelerimiz oluştu. Bu tecrübelerimiz, bizi 2017 Ağustos ayında eski Elazığ Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu'nun teveccühleri ve Sayın Bakanımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne taşıdı. Orada yaptığımız önemli çalışmalar Türkiye çapında ciddi ses getirdi.

      Bu çalışmalarımızı gören değerli hemşehrilerimiz, büyüklerimiz bu tecrübelerimizi, bilgi ve birikimlerimizi şehrimize  aktarmamız noktasında bizlere telkinde bulundular. Yaptığımız istişareler sonucunda bunun uygun olacağını, şehrimize hizmet etmenin gerekliliğine inandık ve bugün sizlerle birlikte Elazığ Belediye başkanlığı aday adaylığı noktasında başvurumuzu yaparak ilk adımımızı atmış olduk. Liderimizin bizlere işaret ettiği 2023 ve 2071 hedeflerine Elazığ'ımızı en güçlü şekilde taşımak için 'biz de bu yolda varız' dedik. Çıktığımız bu yolda Rabbim Bizleri, bizlere güvenenlere ve sevgili hemşehrilerimize mahcup etmesin. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2021, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER