Anaokulu yoluna kasis yapıldı

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yayınlanan 'Anaokulu yoluna kasis yapılsın' haberimizin ardından, Büyükşehir Belediyesi tarafından İpekyolu İlçesi Alipaşa Mahallesi Şefkat Anaokulu önündeki yola kasis yapıldı.

Anaokulu yoluna kasis yapıldı

             Van'ın İpekyolu İlçesi Alipaşa Mahallesi'ndeki Şefkat Anaokulu önündeki yollar genişletilip asfaltlandıktan sonra, birçok araç aşırı hız yaptığından dolayı  öğrenciler yolun karşısına geçmekte zorlanıyordu.
Gazetemizde yapılan haberde  İskele Caddesi ve Sıhke Caddesi arasında kalan uzun sokağın genişletilip asfaltlandıktan sonra, Şefkat Anaokulu'na ve İkinisan İlköğretim Okulu'na gitmek isteyen öğrencilerin yanlarında velileri olunca bile karşıdan karşıya geçmekte zorlandığı ifade edilmişti.

 


           Öğrenci velileri ise "Şefkat Anaokulu ve İkinisan İlköğretim Okulu'na gitmek isteyen öğrencilerimiz karşıdan karşıya geçmekte zorlanıyor. Bizler veliler olarak bu sıkıntının giderilmesini, yollara okul yaya geçidi levhası, yaya geçidi işaretleri ve kasisler yapılmasını istiyoruz" demişti.

 


            Haberimizin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından, anaokuluna yakın yolun iki bölümüne kasis yapıldı. Böylece araçlar kasis olduğu için anaokuluna yaklaşırken yavaşlıyor ve öğrenciler de velileri eşliğinde güvenle yolun karşısına geçebiliyor.
Veliler şimdi yolun iki ayrı bölümüne okul yaya geçidi levhası dikilmesini istiyor Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER