Aslan: 2020 yılı hizmet yılı olacak

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, yeni yılda İpekyolu’na yapılacak yatırımlar için incelemelerde bulundu. Aslan, 2020 yılının yatırımlar ve hizmet yılı olacağını ifade etti.

Aslan: 2020 yılı hizmet yılı olacak

    İpekyolu’nda ihtiyaç duyulan hizmetler konusunda saha çalışmaları yapan Aslan, Hatuniye ve Buzhane mahallelerinde yapılması planlanan yeni yatırım ve hizmet alanlarında incelemelerde bulundu. Burada birim müdürlerinden yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Vekili Aslan, daha sonra İpekyolu sınırları içinde olan ve Van Gölü’ne kıyısı olan 2800 metrelik sahil bandını gezerek önümüzdeki sezon yapılması planlanan projeleri yerinde inceledi.

    Başkan Vekili Aslan, “Doğası tarihi ve gölü ile ülkemizin önemli turizm potansiyelini içinde barındıran ilimize örnek bir sahil bandı projesi uygulamak istiyoruz. Bu gün bu amaçla ilgili birim müdürlerimizle birlikte proje alanlarında incelemelerde bulunuyoruz. Amacımız, tarihi, doğası ve eşsiz Van Gölü’ne sahip ilimizi hak ettiği değere ulaştırmaktır.  İnşallah 2020 yılında ilçemizin ihtiyaç duyduğu yatırım ve hizmetleri hızlı ve etkin bir biçimde uygulayacağız” dedi.

   İncelemelere İl Defterdarı ve Belediye Başkan Yardımcısı Murtaza Kamar, Plan Proje, Park Bahçeler, İmar ve Emlak ve İstimlak Müdürleri de eşlik etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2020, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER