Aslan, eğitime verdiği destekten dolayı ödüllendirildi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüttüğü, ‘Eğitim ile Şekillenen Gelecekler Projesi’nin kapanış programına katıldı ve katkılarından dolayı kendisine plaket takdim edildi.

Aslan, eğitime verdiği destekten dolayı ödüllendirildi

         Programa Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Sinan Aslan yanı sıra Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 


              Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program sinevizyon gösterimi ve katılımcıların konuşmaları ile devam etti.
      Kapanışı gerçekleşen bu proje ile özel eğitime gereksinim duyan öğrencilerin eğitim ortamları zenginleştirilerek, görme, işitme, zihinsel yetersizliği bulunan öğrenciler ile otizm ve down sendromlu özellikler taşıyan öğrencilere uygun eğitim materyallerinin tasarımları ile üretimleri yapıldı.

 


               İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan toplumun vazgeçilmez parçası olan özel gereksinimli bireylerimizin hayatın her alanında olduğu gibi eğitim öğretim hayatlarında da üst düzeyde yararlanması adına tüm imkanları sağlamaya devam edeceğini belirtti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2019, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER