Aslan: Esnaf, ekonominin can damarıdır

Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. ‘Taraftar Sokak’ esnafını ziyaret eden Aslan, esnafların ekonominin can damarı olduğunu belirtti.

Aslan: Esnaf, ekonominin can damarıdır

    İlçedeki vatandaşlarla mahalle toplantılarında bir araya gelen Kaymakam Aslan, vaktinin büyük bir bölümünü de esnaf ziyaretine ayırıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapanan işyerleri, 1 Haziran’dan itibaren faaliyetlerine yeniden başlarken, Başkan Vekili Aslan da o günden bu yana ziyaretlerine devam ediyor.

    Başkan Vekili Aslan, bu kez Maraş Caddesi üzerinde bulunan lokantaların ve kahvehanelerin bulunduğu ‘Taraftar Sokak’ esnafını ziyaret etti. Sokak esnafına hayırlı işler dileyen Başkan V. Aslan, sohbet ettiği esnafın görüş ve önerilerini dinledi.

 

    “ESNAF EKONOMİNİN CAN DAMARIDIR”

    Çarşıda alışveriş yapan esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe, hijyen konularında da uyarılarda bulunan Kaymakam Aslan, şöyle konuştu:  “İlgili birim müdürlerimizle beraber Taraftar Sokak esnafımızı ziyaret edelim dedik. Esnafımız özellikle kış aylarda problem yaşıyor. Bizde bu problemlere çözüm arayacağız. Kovid-19 salgını esnafımızın iş hacmini düşürmüş. İnşallah, bu hastalıktan tamamen kurtuluruz. Hayat normale döner. Esnafımız, ekonominin can damarı. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de esnafımızın yanında oluyoruz. Bütün esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.”

 

   "SOKAK ESNAFINDAN TEŞEKKÜR"

   Sokak esnafı da yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirterek, "Esnaflar olarak zor dönemler geçiriyoruz. Bu zor dönemde verilen her destek bizim için değerlidir. Taleplerimizi kaymakam beye aktardık. Kış ayları gelmeden bu talepler gerçekleştirilirse memnun oluruz. İpekyolu Belediyesine teşekkür ediyoruz."diye konuştu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2020, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29