Aslan: Kadınların kıymetini bilelim!

İpekyolu Belediyesi, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte konuşan İpekyolu Belediye Başkan Vekili Sinan Adlan, kadınların dünyanın en kıymetli varlıklar arasında olduğunu ifade etti.

Aslan: Kadınların kıymetini bilelim!

    Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Murtaza Kamar, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Dr. Semra Gümüş ve belediyemizde hizmet veren kadın personeller katıldı.


Başkan Vekili Aslan, etkinlikte yaptığı konuşmada, kadınların toplum yaşantımızın her alanında yer almasını bilen, toplumumuzun mimarları olduğuna ve o toplumun gelişmesi, değişmesi noktasında çok önemli bir rol aldığına değindi.


  Kadınların dünyanın en kıymetli varlıkları olduğunun altını çizen Adkan, "Kadınlarımızın hayatın her alanında etkin ve aktif rol almalarını

istiyor ve kadın personel istihdamına önem veriyoruz. Sizlerden çocuklarımıza, kardeşlerimize her alanda örnek bireyler olmanız için çaba göstermenizi bekliyorum. Bugün burada sizlerle bir arada olmamıza sebep olan Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyor, her zaman

  yanınızda olduğumu belirtmek istiyorum” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.
  Etkinlik çay ve pasta ikramının ardından sona erdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2019, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER