B. B.Vanspor ile Diyarbekirspor'un büyük maçına sadece saatler kaldı

Van Büyükşehir Belediyespor ile Diyarbekirspor arasında oynanacak olan ve belki de sezonun en kritik karşılaşmalarından biri olacak olan maça artık saatler kaldı. Yarın saat 13.00'te oynanacak olan maç öncesi, taraftarlar da sabırsızlıkla maçı beklediklerini ifade etti.

B. B.Vanspor ile Diyarbekirspor'un büyük maçına sadece saatler kaldı

      Bölge: Salih Deniz
   TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz B.B.Vanspor yarın kritik bir maça çıkıyor. Söz konusu maçı orta hakem Erdoğan Özkaya yönetecek.
  Zirveyi yakından ilgilendiren kırmızı-siyahlı takım ile Diyarbekirspor maçı öncesi, Grup Kara Kobralar da sosyal medya üzerinden taraftarları maça davet etti.
    Son yıllarda Vanspor'u hem içerideki maçlarda, hem de dışarıdaki maçlarda destekleyen Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger'in evinde buluşan bazı taraftarlar, maç öncesi sosyal medyada canlı yayın yaptı ve herkesi maça davet etti.
Gazetemize açıklamalarda bulunan Ercan Dülger ise herkesi tribünlere beklediklerini söyleyerek, “Zaman zaman bu tür maçlar televizyondan canlı olarak verilebiliyor. Ama bu maç mutlaka tribünlerde takıma destek verilerek izlenmeli. Vanspor bir milyon nüfuslu bu şehrin takımıdır. Başka Vanspor yok ve herkes bu takımı desteklemelidir” ifadelerini kullandı.
   Öte yandan grupta bugün iki maç oynarken, yarın ise yedi maç oynanacak.
   Bugün saat 13.00’te 1461 Trabzon ile Gölcükspor karşılaşacak.
   Saat 13.30’da ise Anadolu Bağcılarspor evinde grubun son sıradaki takımı Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek.
Yarın saat 13.00’te temsilcimiz B.B.Vanspor evinde Diyarbekirspor’u ağırlarken, Yeni Orduspor da grubun ikinci sıradaki takımı Pazarspor’u ağırlayacak.
   Saat 13.00’te başlayacak olan maçlardan biri de grup beşincisi 24Erzincanspor ile grup üçüncüsü Ankara Demirspor arasında oynanacak. Bu maç da zirveyi yakından ilgilendiriyor.
   Grup lideri Turgutluspor saat 13.30’da Tire1922spor’u konuk ederken, aynı saatte Muğlaspor Ergene Veli Meşe’yi, Yeşil Bursa ise Darıca Gençlerbirliği takımını konuk edecek.
   Kırıkhanspor ile Erokspor arasındaki maç da 13.30’da başlayacak.
   Bu maçlarda alınacak sonuçlar, takımların güçlerinin seviyesini biraz daha belirginleştirecek.
   Temsilcimiz B.B.Vanspor bir sonraki hafta ise Ergene Veli Meşe deplasmanına gidecek.
   Bu hafta ve gelecek haftayı galibiyetle kapatması beklenen temsilcimiz, puanını 26’ya yükseltmiş olacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2017, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29