B. Vanspor'da hedef galibiyet

Bugün deplasmanda saat 14.00'te Osmaniyespor Futbol Kulübü'ne konuk olacak olan B.Vanspor, Van'a galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Karşılaşmayı orta hakem Ömer Şivka yönetecek.

B. Vanspor'da hedef galibiyet

              TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta 8. Hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk 3 karşılaşma 14.00'te başlarken, 2 karşılaşma 14.30 ve son 4 karşılaşma ise 15.00'te başlayacak.
 Lider Yeni Orduspor deplasmanda Çatalcaspor'a, yakın takipçisi olan Kırşehirspor ise sahasında Alibeyköyspor'u konuk edecek.
Geçtiğimiz hafta sahasında Kızılcabölükspor'la 3-3 kalan B.Vanspor bugün deplasman da Osmaniyespor Futbol Kulübü'ne konuk olacak.

 


          Kendi tesislerinde hazırlıklarını tamamlayarak Van'dan ayrılan kırmızı siyahlı ekip, Osmaniye deplasmanından Van'a 3 puanla dönmeyi hedefliyor.
Osmaniyespor B.Vanspor karşılaşması bugün saat 14.00'te 17 Ocak Stadında oynanacak. Karşılaşmayı orta hakem Ömer Şivka yönetecek.

 


       B.Vanspor 12 puanla 4. Sırada yer alırken, Osmaniyespor ise 8 puanla 10. Sırada yer alıyor. Kızılcabölükspor maçında alınan sarı kartlardan dolayı cezalı duruma düşen Mutlu İlengöz ve Cağrı Tekin bu maçta forma giymeyecek.
 12 Puanla 4. Sırada yer alan B.Vanspor Osmaniyespor maçı ardından Van'a dönerek Pazar günü konuk edeceği Offspor maçı hazırlıklarına başlayacak.Van bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29