B.B. Vanspor'da hedef galibiyet…

B.B.Vanspor, yarın deplasmanda Yeni Orduspor'a konuk olacak. Saat 14:00'te başlayacak olan maçta, Kırmızı siyahlı takımın tek hedefi var, o da galibiyet.

B.B. Vanspor'da hedef galibiyet…

       Bölge: Salih Deniz
Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 10. Haftasında yarın 8 karşılaşma oynanacak. Yarın oynanacak olan ilk 2 karşılaşma saat 14.00' te  başlarken, 1 karşılaşma 14.30, son karşılaşma ise 15.00' de başlayacak.
    Lider Turgutluspor deplasmanda Darıca Gençlerbirliğispor'a konuk olurken, yakın takipçisi olan Pazarspor ise sahasında Yeşil Bursaspor'u konuk edecek. Zirve hesapları yapan Diyarbekirspor Erokspor deplasmnına, 24 Erzincanspor-Muğlaspor ve B.B.Vanspor ise Yeni Orduspor deplasmanın da olacak.
    B.B.Vanspor, hafta boyunca Nevzat Şipal nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Yarın deplasman da Yeni Orduspor'a konuk olacak olan kırmızı siyahlı ekip, bu maçtan puan ve ya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Orta hakem Hakan Ülker'in yöneteceği Karşılaşma saat 14.00'te 19 Eylül Stadında oynanacak. B.B.Vanspor 16 puanla 6. Sırada yer alırken, Yeni Orduspor ise 11 puanla 11. Sırada yer alıyor. Grup Kara Kobralarda takıma destek için Orduspor deplasmanına gitme hazırlıklarını sürdürüyor.
   B.B.Vanspor ligin 11. Haftasında ise sahasında Tire 1922 Spor'u konuk edecek. Bu karşılaşma 5 Kasım'da saat 13.00'te oynanacak.
Öte yandan grupta son haftalarda çekişme arttı.
   Özellikle ilk beş sıradaki takımlar zirveden kopmamak isterken, son sıradaki takımlar ise bir an önce bulundukları bölgelerden uzaklaşmak için galibiyet elde etmeye çalışıyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29