B.B. Vanspor'da tek hedef galibiyet

Ligde ilk devrenin son karşılaşmaları yarın oynanacak. Ligin 2. Devresi ise 21 Ocak'ta başlayacak. Yarın saat 13.00'te oynanacak olan 1461 Trabzon-B.B.Vanspor karşılaşmasını TRT Kurdi canlı olarak verecek.

B.B. Vanspor'da tek hedef galibiyet


       Bölge: Salih Deniz
    Spor Toto 3. Lig 2. Grupta ilk devrenin son karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele ettiği grupta, ilk 4 karşılaşma saat 13.00'te başlarken, son 5 karşılaşma ise 13.30'da başlayacak.
    Grupta ilk yarının son haftasına girilirken, Zirve, Play Off ve orta sıralarda kopma yok.
    6. Sıraya kadar olan takımların ilk devreyi lider tamamlama şansı varken, 10. Sıraya kadar olan takımların ise ilk devreyi Play Off potasında bitirme şansı devam ediyor.
   Geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda alınan sürpriz sonuçlar sayesinde grupta dengeler bir kez daha değişmişti. Ligin 16. Hafta maçları sonunda yeni Lider deplasmanda B.B.Vanspor'u 4-0 mağlup eden Pazarspor olmuştu.
    Yarın oynanacak olan ilk devrenin son maçlarında, Lider Pazarspor yakın takipçisi Ankara Demirspor'u konuk ederken, Diyarbekirspor ise Yeşil Bursaspor deplasmanına gidecek.
    Zirve hesapları yapan Yeni Orduspor Erokspor Ordu'da karşılaşırken, Turgutluspor ise Kırıkhanspor deplasmanında puan alma mücadelesi verecek.
   Geçtiğimiz hafta sahasında farklı bir mağlubiyet alan B.B.Vanspor, ilk devrenin son karşılaşması için 1462 Trabzonspor deplasmanına gidecek.
    İlk devrenin son hafta maçlarına baktığımızda, grupta dengelerin yeniden değişeceği karşılaşmaların oynanacağı görünüyor.
   Ligin ilk devresinde inişli ve çıkışlı bir grafik çizen B.B.Vanspor, son olarak kendi sahasında Pazarspor'a 4-0 mağlup olmuştu. Kendi sahasında kaybeden deplasmanda ise kazanan kırmızı siyahlı ekip, 24 puanla 9. Sırada yer alıyor.
    İlk devrenin son karşılaşmasında yarın 1461 Trabzonspor'la karşılaşacak olan kırmızı siyahlı, bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Bu maçtan alınacak bir mağlubiyetle takımın zirveden kopmasının kaçınılmaz olduğu görülüyor. O açıdan B.B.Vanspor bu karşılaşma için çok sıkı bir şekilde hazırlandı.

    B.B.Vanspor-1461 Trabzonspor karşılaşması Pazar günü saat 13.00'teAhmet Suat Özyazıcı Stadında oynanacak. 2 Takım açısından da önemli olan karşılaşmayı orta hakem Mehmet Şükru Közcü yönetecek.

    Vanspor ile 1461 Trabzonspor maçını TRT Kurdi kanalı canlı olarak yayınlayacak.
Pazar günü oynanacak olan 17. Hafta maçlarıyla ligin ilk devresi tamamlanmış olacak.
    Ligin 2. Devresi karşılaşmaları ise 21 Ocak'ta başlayacak.
   B.B.Vanspor 2. Devrenin ilk maçında Ankara Demirspor'a konuk olacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2017, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29