B.B. Vanspor, Muğla'ya galibiyet için gitti

Yarın deplasmanda Muğlaspor'a konuk olacak olan B.B.Vanspor, Van'a galibiyetle dönmeyi hedefliyor. İki takım açısından da önemli olan Karşılaşma saat 13.30'da başlayacak.

B.B. Vanspor, Muğla'ya galibiyet için gitti

   Bölge: Salih Deniz
    Spor Toto 3. Lig 2. Grupta, ligin 12. Haftasında 4 karşılaşma yarın, 5 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.
Yarın oynanacak olan 4 karşılaşma saat 13.30'da, Pazar günü oynanacak olan 5 karşılaşma ise yine 13.30'da başlayacak.
İlk devrenin bitimine 6 haftalık bir maraton kaldı. Takımlar ilk devrenin son haftalarını puan ve ya puanlarla kapatmanın hesaplarını yapıyor.
   Geçtiğimiz hafta averajla Lider olan Diyarbekirspor, deplasmanda Tire 1922 Spor'a konuk olurken, yakın takipçisi olan Pazarspor ise 24 Erzincanspor'u konuk edecek.
    Zirve hesapları yapan Turgutluspor Gölcükspor deplasmanına giderken, B.B.Vanspor ise Muğlaspor'a konuk olacak. Grupta hedefe oynayan takımların çokluğu yüzünden her maç final havasında geçiyor, hem kopma olmuyor. Özellikle zirveye oynayan takımlar kalan son 6 haftalık maratonda, zirveden kopmamak için, hem içeride hem de deplasmanda puan koparma savaşı verecek.
17 Puanla 7. Sırada yer alan B.B. Vanspor, yarın oynayacağı Muğlaspor maçına hafta boyunca sıkı bir şekilde hazırlandı. Kalan 6 haftalık maratonda zorlu maçlara çıkacak olan kırmızı siyahlı ekip, ilk olarak Muğlaspor deplasmanın dan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.
    Yarın saat 13.30'da başlayacak olan Muğlaspor-B.B.Vanspor karşılaşması, Muğla Atatürk Stadında oynanacak.
B.B.Vanspor ligin 11. Haftasında Tirespor'la puanları paylaşırken, Muğlaspor ise Orduspor deplasmanından 1 puanla dönmüştü. Zirve hesapları yapan 2 takımda yarınki maça galibiyet için çıkacak.
   B.B. Vanspor Muğlaspor maçı ardından ligin 13. Haftasında Diyarbekirspor'u konuk edecek. Kırmızı siyahlılar ligin 14. Ve 15. Haftalarında ise deplasman da 2 maç üst üste oynayacak.
   Ligin 16. Haftasında ise grubun güçlü ekiplerinden Pazarspor'u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 08:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29