B.B. Vanspor Ordu'ya sıkı hazırlandı

Gölcükspor galibiyetiyle moral bulan B.B.Vanspor, Yeni Orduspor maçına sıkı hazırlandı. Karşılaşma Pazar günü saat 14.00'te 19 Eylül Stadında oynanacak.

B.B. Vanspor Ordu'ya sıkı hazırlandı

  Bölge: Salih Deniz
   Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 10. Haftasında yine 9 karşılaşma oynanacak. 8 Karşılaşma Pazar günü oynanırken, 1 karşılaşma ise Pazartesi günü oynanacak.
   Pazar günü oynanacak olan ilk 2 karşılaşma saat 14.00'te başlarken, 1 karşılaşma 14.30, son karşılaşma ise 15.00' de başlayacak.
Lider Turgutluspor deplasmanda Darıca Gençlerbirliğispor'a konuk olurken, yakın takipçisi olan Pazarspor ise sahasında Yeşil Bursaspor'u konuk edecek.
   Zirve hesapları yapan Diyarbekirspor Erokspor deplasmnına, 24 Erzincanspor-Muğlaspor ve B.B.Vanspor ise Yeni Orduspor deplasmnında olacak.
   Zirvede yer alan 6 takımın bu hafta oynayacağı mücadelelere bakıldığında zirvede dengelerin değişeceği görünmektedir.
Bu hafta kazanan takımlar ya yerlerini koruyup yada bir iki sıra yukarı çıkacağı, kaybeden takımların ise zirveye yeni ortakların gelmesine vesile olacağı açıkça görünüyor. Ligin 10. Haftasında oynanacak olan bir birinde zorlu karşılaşmalar sonun da sıralama büyük ölçüde değişebilir.
   Ligin 9. Haftasında Gölcükspor'u 3-1 mağlup eden B.B.Vanspor, hafta boyunca çalışmalarını sürdürdü. Pazar günü deplasmanda Yeni Orduspor'a konuk olacak olan kırmızı siyahlı ekip, bu maçtan puan ve ya puanlarla dönmeyi hedefliyor.
   Alt yapı koordinatörü Nevzat Şipal nezaretinde hazırlanan B.B.Vanspor'un bugün Orduya hareket etmesi bekleniliyor. Kırmızı siyahlı ekibi Ordu deplasmanın da taraftarlarda yalnız bırakmayacak. Grup Kara Kobralarda takıma destek için Orduspor deplasmanına gidecek.
   B.B.Vanspor ligin 11. Haftasında ise sahasında Tire 1922 Spor'u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER