B.B. Vanspor sezonun son maçına çıkacak

B.B.Vanspor, sezonun son maçında 1461 Trabzonspor’u konuk edecek. Orta hakem Ozan Bileyci’in yöneteceği karşılaşma Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak.

B.B. Vanspor sezonun son maçına çıkacak

              TFF 3. Lig 2. Grupta 34. Hafta karşılaşmaları Cumartesi oynanacak. Oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği, ilk karşılaşma olan B.Vanspor- 1461 Trabzon karşılaşması saat 13.30’da başlarken,son 8 karşılaşma ise 15.30’da başlayacak.
Geçtiğimiz hafta Pazarspor deplasmanından 2-1 lik mağlubiyetle dönen B.Vanspor, Cumartesi günü oynayacağı sezonun son maçını kazanmak istiyor. Bu çerçevede çalışmalarını aralıksız sürdüren kırmızı siyahlı ekip, bu maçın bitimiyle sezonu da kapatmış olacak. Orta hakem Ozan Bileyci’in yöneteceği karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Ligin ilk devresinde Trabzon’da oynanan ilk karşılaşmayı 1461 trabzonspor 5-2 kazanmıştı. B.Vanspor 46 puanla 9. Sırada yer alırken, 1461 Trabzonspor ise 38 puanla 14. Sırada yer alıyor.

 


       Darıca Gençlerbirliğispor 1 puan farkla liderliğini sürdürüyor. Cumartesi günü Muğlaspor’u konuk edecek olan Darıca Gençlerbirliğispor, bu maçı kazandığında Şampiyonluğunu da ilan etmiş olacak. Liderin takipçisi olan Ankara Demirspor ise Play Off mücadelesi veren Pazarspor’u konuk edecek. Ankara Demirspor şampiyonluk için bu maçı kazanıp, Darıcaspor’u kaybetmesini bekleyecek, Pazarspor maçı kazanıp Play Off potasındaki takımların puan kaybetmesini bekleyecek. Bu karşılaşma haftanın en kritik karşılaşması olarak görünüyor.

 


    Cumartesi günü oynanacak olan 34. Hafta maçları sonunda, 1 takım Spor Toto 2. Ligine çıkarken, 4 takım Play Offa kalacak. Puan cetvelinde 16. 17. Ve 18. Sıralarda yer alacak olan 3 takım ise Bölgesel Amatör Ligine düşecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER