B.B.Vanspor, 90'da mağlup: 1-0

Van Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Darıca Gençlerbirliğispor'a 90. dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Alınan bu sonuçla Darıca liderliğini sürdürürken, B.B.Vanspor ise grupta dokuzuncu sıraya geriledi.

B.B.Vanspor, 90'da mağlup: 1-0

   TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda lider Darıca Gençlerbirliği ile mücadele ediyor.

   Darıca Gençlerbirliği Mehmet Kılıç teknik sorumluluğunda sahaya, Gökhan Köstereli, Alper Tursun, Yusuf Orhan, Emrullah Kokoç, Alperen Doğan, Cafercan Aksu, Bünyamin Cesur Karataş, Mehmet Yeniler, Hakkı Yıldız, Hayrullah Bilazer ve Halil Çelik ilk onbiri ile çıktı.

   B.B.Vanspor ise Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda sahaya, Onur Bilgin, M.Serdar Yazıcı, Emrah Tacir, Mutlu İlengöz, Serdar Cansu, Haydar Deniz, Gökhan Ünal, Tayfun Aydoğan, Gökhan Çakır, Burak Yılmaz ve Fahrettin Bıyıklı ilk onbiri ile çıktı.

   Karşılaşmayı, Abdulkerim Saltuk Buğrahan, Adem Şahan ve Mehmet Özer hakem üçlüsü yönetirken, Ali Rıza Altunbakır da dördüncü hakem olarak görev yapıyor.

     10. dakikada B.B.Vanspor atağında, Emrah Tacir'in pasında topla buluşan Gökhan Ünal istediği şekilde vuramadı ve kaleci topa sahip oldu.

    Bu atakla birlikte, deplasmanda kırmızı-siyahlı takımı destekleyen Ercan Dülger başkanlığındaki Grup Kara Kobralar, sevinç gösterileri ve sloganlarla takıma desteğini artırdı.

Bu dakikalarda iki takım da kontrollü oynadı.

   20. dakikada bu kez Darıca Gençlerbirliği net bir ataktan yararlanamadı. Alperen Doğan, kaleci ile karşı karşıya kaldı, ama Onur Bilgin gole izin vermedi.

  25. dakikada gelişen Darıca Gençlerbirliği'nin bir başka atağında, Hakkı Yıldız orta açtı, ama Cafercan Aksu'nun vuruşunda top auta gitti.

  Bu dakikalarda B.B.Vanspor, Serdar Cansu, Tayfun Aydoğan ve Gökhan Ünal'ın geliştirdiği ataklardan faydalanamadı.

  29. dakikada sol kanattan gelişen B.B.Vanspor atağında, Mutlu İlengöz pasını Emrah Tacir'e çıkardı. Emrah'ın ortasında Burak Yılmaz yüzde yüzlük pozisyondan yararlanamadı. Burak, topu istediği gibi indiremeyince, top kalecide kaldı ve net bir gol kaçmış oldu.

   35. dakikada Darıca Gençlerbirliği'nin golüne Onur Bilgin izin vermedi. Cafercan Aksu'nun kullandığı serbest vuruşta, Hakkı Yıldız güzel bir şut çekti, kaleci Onur Bilgin son anda topu uzaklaştırdı.

  Bir dakika sonra Darıca Gençlerbirliği'nin kullandığı köşe vuruşta, kaleci Onur tekrar topu uzaklaştırdı, devam eden atakta ise top Alperen'e gelmeden Fahrettin Bıyıklı topu uzaklaştırdı.

   43. dakikada B.B.Vanspor kalecisi Onur Bilgin net bir gol daha kurtardı. Haydar Deniz'in hatası ile bir anda Alperen kaleci Onur'la karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top filelere gitmeden, kaleci Onur güzel bir refklesle yakalamayı başardı.

  Bu pozisyonda savunmaya yardım etmeye giden Gökhan Ünal bir sakatlık yaşadı ve yerini Ömer Çetinbaş'a bıraktı.

  Hakem ilk yarıyı bitirdi ve iki takım da soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti: 0-0

Maçta ikinci yarı oynanıyor.

  49. dakikada gelişen Darıca Gençlerbirliğispor atağında B.B.Vanspor savunması topu uzaklaştırdı.

 50. dakikada Darıca Gençlerbirliğispor korner kullandı, savunma bir kez daha topu uzaklaştırdı.

52. dakikada B.B.Vanspor serbest vuruş kazandı. Emrah Tacir'in kullandığı serbest vuruşta, savunma topu taca yolladı.

Bu dakikalarda iki takım da şuursuz bir şekilde baskı yapıyor ve sonuç alınamıyor.

   64. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Emrah Tacir oyundan alındı ve yerine Baran Basut oyuna dahil oldu.

   Maçın bu dakikalarında iki takımda da yorgunluk baş gösterdi.

    73. dakikada B.B.Vanspor'da, Haydar Deniz'in yerine Temel Taşkın oyuna dahil oldu.

   75. dakikada Darıca Gençlerbirliğispor'un atağını B.B.Vanspor savunması uzaklaştırdı.

  Bir dakika sonra Mutlu İlengöz'ün kaptırdığı atakta, Darıca Gençlerbirliğispor gole yaklaştı, ama kaleci Onur gole izin vermedi.

  82. dakikada bir kez daha kaleci Onur sahneye çıktı. Darıca Gençlerbirliği'nden Hakkı kafa ile topu kalenin uzak köşesine yolladı, Onur son anda golü çıkardı. Taraftarlar ise Onur'a sloganlarla destek verdi.

   86. dakikada Darıca Gençlerbirliği tüm oyuncuları ile B.B.Vanspor yarı sahası içinde gol aradı. Savunma sürekli topu uzaklaştırdı.

90. dakikada Darıca  golü buldu. Darıca atağını faulle durduran Burak Yılmaz sarı kart gördü ve serbest vuruş kazanıldı. Darıca Gençlerbirliği Cafercan Aksu'nun kullandığı serbest vuruşta golü buldu:1-0

Hakem maçı 4 dakika uzattı.

Maçta başka pozisyon olmadı ve B.B.Vanspor lidere 1-0 mağlup oldu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29