B.B.Vanspor'a coşkulu karşılama…

İkinci devreye teknik direktör değişikliği, yeni transferler ve Ankara deplasmanında puanla başlayan B.B.Vanspor kafilesi Van'a döndü. Kırmızı-siyahlı ekip için, taraftarlar tarafından coşkulu bir karşılama gerçekleşti.

B.B.Vanspor'a coşkulu karşılama…

     Bölge: Salih Deniz
    İşadamı Servet Yenitürk'ün kulüp başkanlığına seçilmesinin ardından, ikinci devre öncesi bir dönemlerin efsane futbolcusu Feyyaz Uçar'ı takımın teknik sorumluluğuna getiren B.B.Vanspor, daha sonra ise bir dönemlerin gol kralı Gökhan Ünal ile anlaşmıştı. Ardından yeni transferlerle hedefini play-off olarak açıklayan kırmızı-siyahlı ekip, ikinci devrenin ilk maçında zorlu deplasmanda Ankara Demirspor ile 1-1 berabere kalmıştı.
   Van'a dönen B.B.Vanspor kafilesi, Ferit Melen Havalimanı'nda coşkulu şekilde karşılandı.
   Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yönetimden bazı isimler, Teknik Direktör Feyyaz Uçar ve futbolcular, taraftarlar tarafından coşkulu şekilde karşılandı.
    Grup Kara Kobralar ekibi de, Ercan Dülger sorumluluğunda B.B.Vanspor kafilesini çiçeklerle karşıladı.
   Gazetecilerin sorularını yanıtlayan B.B.Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar,  "Çok güzel bir jest oldu. Ben Van halkına çok teşekkür ediyorum. İlk maçımızı yaptık ve puanla döndük. 9 maçımız içeride, 7 maçımız dışarıda olacak. Yeni transferlerimizle inşallah daha iyi duruma geleceğiz" dedi.
    Ankara Demirspor maçını değerlendiren Feyyaz Uçar, "O maçta yenilmememiz gerekiyordu. Penaltıdan yediğimiz golle geriye düştük. Ancak ikinci yarıda oyuncularımız daha iyi bir oyun ortaya koydu ve maçtan puanla ayrılmayı başardık. İnşallah bu hafta evimizde oynayacağımız maçı kazanıp, önümüzdeki haftalara daha iyi bir öz güvenle devam ederiz" ifadelerini kullandı.
    Kulüp Başkanı Servet Yenitürk de, kendilerini coşkuyla karşılayan taraftarlara teşekkür ederek, "Havalimanında taraftarlarımız tarafından böylesi bir coşkuyla karşılaşmak gurur verici. Kafilemize gösterilen sevgi, oyuncularımızı da mutlu etti. Bizler de bu taraftarlara layık olmaya çalışılacağız. İyi bir takım oluşturmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah yeni transferlerle takımımız çok daha iyi duruma gelecek. Pazar günü evimizde oynayacağımız Kırıkhanspor'u yenerek, taraftarlara hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER