B.B.Vanspor, Bağcılar'a odaklandı

Yarın Bağcılarspor'u konuk edecek olan B.Vanspor, galibiyete kilitlenmiş durumda. Orta hakem Burak Olcar'ın yöneteceği karşılaşma saat 13.00'te başlayacak.

B.B.Vanspor, Bağcılar'a odaklandı

    Bölge: Salih Deniz
    Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 23. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk 3 karşılaşma saat 13.00'te başlarken, son 6 karşılaşma ise 13.30'da başlayacak.
    Yarın oynanacak olan 9 karşılaşmaya bakıldığında birbirinden zorlu ve heyecanlı maçlar taraftarları bekliyor. Hakemlerin son düdüklerinin ardından ise grupta dengelerin değişeceği de açıkça görülmektedir.
    Lider Darıca Gençlerbirliğispor deplasmanda Erokspor'a konuk olurken, B.Vanspor ise Bağcılarspor'u konuk edecek.
 39 Puanlı Erzincanspor Yeşil Bursaspor'a konuk olurken, Orduspor ise Kırıkhanspor'a konuk olacak. Yine 39 puanlı Diyarbekirspor ise evinde Pazarspor'u konuk edecek. Zirve takımları bu mücadelelerde maçlarını kazanıp yerlerini korumanın, orta sıralardaki takımların ise maçlarını kazanıp, Play Off potasına girme hesapları yapıyor.
    Lider Darıca Gençlerbirliğispor maçından puansız dönen B.Vanspor, yarın Bağcılarspor'u konuk edecek. Teknik direktör Feyyaz Uçar nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdüren kırmızı siyahlı ekip, bu maçı kazanarak zirveden kopmamayı hesaplıyor.
 Yaklaşık 5 haftadır sakatlığı yüzünden forma giymeyen Ali Kuleli bu maçta forma giyecek. 32 Puanla 9. Sırada yer alan B.Vanspor ligin 2. Devresinde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almış durumda.
    Ligin ilk devresinde İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmayı B.Vanspor 2-1 kazanmıştı. Yarın saat 13.00'te başlayacak olan ve orta hakem Burak Olcar'ın yöneteceği karşılaşmaya taraftarların yoğun ilgi göstereceği gelen haberler arasında.
Grup kara kobralar başkanı Ercan Dülger, bu maça daha çok taraftarın gelmesi için çalışmaları sürdürdüklerini söyleyerek, "Feyyaz hoca sorumluluğunda sadece 1 mağlubiyet aldık diye her şey bitmemiştir. Takımımız Darıca'da mükemmel bir mücadele verdi. Olmayınca olmuyor. Bizler her zaman yönetimimizin, teknik kadromuzun ve takımımızın yanındayız. Bağcılar maçında da takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz çünkü Vanspor bizim vazgeçilmemizdir. Dülger, Pazar günü saat 13.00'te hepimizin buluşma noktası Van Atatürk Şehir Stadı olacak" dedi.
   B.Vanspor bu maçın ardından önümüzdeki hafta İstanbul'da Erokspor'a konuk olacak.
   Sonraki hafta ise 24 Erzincanspor'u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2018, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29