B.B.Vanspor büyük yara aldı: 0-2

Bu sezon önce şampiyonluk hedefiyle yola çıkan, istikrarsız oyunlar sonunda hedefini play-off olarak değiştiren B.B.Vanspor, evinde karşılaştığı Anadolu Bağcılarspor'a 2-0 mağlup oldu ve play-off yolunda büyük yara aldı.

B.B.Vanspor büyük yara aldı: 0-2

   Bölge: Salih Deniz 

    Geçtiğimiz hafta Darıca Belediyespor karşısında 90. dakikada yediği golle sahadan boynu bükük ayrılan kırmızı-siyahlı takım, Van'da oynanan maçta Anadolu Bağcılarspor'a 2-0 mağlup oldu.

   İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısına daha iyi oyunla başlayan Anadolu Bağcılarspor, 76 ve 80. dakikada Batuhan Abdikoğlu'nun golleriyle önemli bir galibiyet elde etmiş oldu.

    Kırmızı Siyahlı takım Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda sahaya, Onur Bilgin, M.Serdar Yazıcı, Emrah Tacir, Ömer Çetinbaş, Emre Toptan, F.Nurullah Turan, Tayfun Aydoğan, Gökhan Çakır, Burak Yılmaz, Baran Basut ve Fahrettin Bıyıklı ilk on biri ile çıktı.
    Anadolu Bağcılarspor ise sahaya Burak Onur, Berat Eyüboğlu, Bertuğ Başdemir, Furkan Mehmet Tuncer, Recep Berk, H. İbrahim Mızrap, Özcan Aydın,  Gökhan Çalışır, Sefer Sever, Güney Polat ve Sezer Yıldırım ilk on biri ile çıktı.
    Maç öncesi taraftarların yoğun sevgi gösterisi dikkat çekti. Özellikle Ercan Dülger sorumluluğundaki Grup Kara Kobralar sahaya konfeti atarak görsel bir şov yaptı.
   3.  dakikada gelişen Anadolu Bağcılarspor atağında, ceza sahası dışında topla buluşan Berat Eyüboğlu'ndan önce Fahrettin Bıyıklı ve M.Serdar Yazıcı topu uzaklaştırdı.
  6. Dakikada bu kez B.B.Vanspor atağında Emrah Tacir'in pasında kale alanı önünde Tayfun Aydoğan topa dokunamadı.
  12. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor taraftarlarını heyecanlandıran pozisyonda Tayfun soldan ceza sahası içine girdi, sert vuruşunda Ömer Çetinbaş dokunamadı ve net gol kaçırılmış oldu.
  15. Dakikada gelişen Anadolu Bağcılarspor atağında Fahrettin Bıyıklı rakibini kaçırdı, Berat Eyüboğlu'nun ortasında Recep Berk kafa ile vurdu, son anda M.Serdar Yazıcı topu kornere yolladı.
  23. Dakikada B.B.Vanspor penaltı itirazında bulundu. Ev sahibi ekip organize bir atak geliştirdi. Burak Yılmaz soldan ceza sahası içine girdi, ortasında top savunma oyuncusunun eline çarptı, ama hakem devam dedi. Kırmızı Siyahlı takım oyuncuları itiraz etti, ama hakem oyunu sürdürdü.
  27. Dakikada B.B.Vanspor bir net gol daha kaçırdı. Önce ceza sahası içinde Baran Basut vurdu, top savunmadan döndü, daha sonra Tayfun Aydoğan kaleyi yokladı, top az farkla auta çıktı.
  32. Dakikada Anadolu Bağcılarspor net bir pozisyondan faydalanamadı. Berat Eyüboğlu sol kanattan kaleyi yokladı, top az farkla auta gitti.
  40. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor serbest vuruş kazandı. Emrah Tacir ile Tayfun Aydoğan paslaşması, ardından Emrah'ın şutunda savunma topu uzaklaştırdı. Dönen topu Gökhan Çakır kaleye yolladı, ama top auta gitti.
  45. Dakikada B.B.Vanspor'un topu direkten döndü. Ömer Çetinbaş'ın pasında Tayfun Aydoğan kafa ile topu ağlara yollamak istedi, ama top direkten döndü.

   Maçta başka pozisyon olmadı ve ilk yarı 0 - 0 eşitlikle tamamlandı.

   İkinci yarıya konuk ekip başladı.
  46. Dakikada B.B.Vanspor'da Gökhan Çakır uzaktan kaleyi yokladı, top üstten auta gitti.
  51. Dakikada gelişen konuk takımın pozisyonunda Recep vurdu, Fahrettin Bıyıklı gole izin vermedi.
 52. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Ömer Çetinbaş yerini Ali Kuleli'ye bıraktı.
53. Dakikada B.B.Vanspor'da Burak Yılmaz'ın yerine Mutlu İlengöz oyuna dahil oldu.
54. Dakikada B.B.Vanspor net bir gol kaçırdı. Ali Kuleli sağdan ceza sahası içine girdi, ortasında top savunmaya çarptı, tekrar Ali Kuleli vurdu top auta gitti.
60. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor atağında Baran Basut dönerek vurdu, top savunmadan dışarı gitti.
Bu dakikalarda taraftarlar desteğini artırdı.
63. Dakikada konuk takımda Sefer Sever yerini Murat Batuhan oyuna dahil oldu.
67. Dakikada B.B.Vanspor serbest vuruş kazandı. Emrah Tacir'in vuruşunda top dışarı gitti.
70. Dakikada Anadolu Bağcılarspor atağında Sezer Yıldırım uzaktan kaleyi yokladı, top üstten auta gitti.
73. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Emre Toptan yerini Sergen Yılmaz'a bıraktı.
76. Dakikada konuk takım öne geçti. Murat Batuhan çalımlarla ceza sahası içine girdi, vuruşunda top ağlara gitti : 0 - 1

85. Dakikada konuk takımdan Berat Eyüboğlu yerini Abdulsamet Ilgar'a bıraktı.

86. Dakikada konuk takım Recep Berk'in pası ve Murat Batuhan'ın golü ile fark ikiye çıkardı: 0 - 2
Bu dakikalarda taraftarlar yönetime ve oyunculara tepki gösterdi.
88. Dakikada Anadolu Bağcılarspor'da Recep yine kaleyi yokladı, top auta gitti.
89. Dakikada konuk takımdan H.İbrahim Mızrap ikinci sarı karttan, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

   Maçta başka gol olmadı ve B.B.Vanspor çok önemli bir maçtan da mağlubiyetle ayrılarak, play-off yolunda büyük yara aldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2018, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29