B.B.Vanspor'da, bir yandan hazırlık sürüyor, bir yandan transfer yapılıyor

Kayseri Erciyespor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdüren B.B.Vanspor, diğer taraftan da yeni transferlerle kadrosunu güçlendiriyor. Pazar günü evinde Kırıkhanspor’a puan kaptıran B.B.Vanspor, hedefinden uzaklaşmamak için çalışmalarını devam ettiriyor.

B.B.Vanspor'da, bir yandan hazırlık sürüyor, bir yandan transfer yapılıyor

   Bölge: Salih Deniz
   TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz B.B.Vanspor, Kırıkhanspor maçı ardından Kayseri Erciyespsor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kendi tesislerinde teknik direktör Feyyaz Uçar nezaretinde çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, kadrosunu güçlendirmek içinde boş durmuyor.

    Transfer dönemi sonlanmadan 3 yeni ismi daha kadrosuna dahil eden kırmızı siyahlı ekibin bir iki ismin daha peşinde olduğu gelen haberler arasında. B.B.vanspor daha önce 3 yeni ismi kadrosuna dahil etmişti.
    Batman Petrolspor’dan Vanspor eski futbolcusu forvet Baran Basut, Eskişehirspor’dan stoper Muhammed Serdar Yazıcı ve Boluspor’dan orta saha oyuncusu Fatih Nurullah Turan’la sözleşme imzalandı. 2. Transfer dönemi sona erdi.
 B.B.Vanspor’un transferin son saatine kadar çalışmalarını yürüttü.
    Ankara Demirspor deplasmanı ve kendi sahasında oynadığı Kırıkhanspor maçlarında berabere ayrılan kırmızı siyahlı ekip, Zirve ve Play Off hesapları için puan kayıplarına son vermek istiyor. Bu hafta sonu deplasman da Kayseri Erciyespor’a konuk olacak olan kırmızı siyahlı ekip, bu maçı kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.
   Liderle arasında 9, Play Off potasında yer alan takımlarla arasında 6 ve 8 puanlık farkları kapatmak isteyen kırmızı siyahlı ekibin, özellikle kendi sahasında kazanması ve deplasman maçlarında da puan ve ya puanlar getirmesi gereklidir.    B.B.Vanspor, bu hafta sonu Kayseri Erciyespor deplasmanına gidecek. Kırmızı-siyahlı takımımız, sonraki hafta ise kendi sahasında Yeşil Bursaspor’u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER