B.B.Vanspor'da Erzincan hazırlığı tamamlandı

Yarın deplasmanda 24 Erzincanspor'a konuk olacak olan B.B.Vanspor'da hedef Van'a puan veya puanlarla dönmek. Saat 14:00'te Erzincan 13 Şubat Stadında oynanacak olan karşılaşmayı orta hakem Çağdaş Altay yönetecek.

B.B.Vanspor'da Erzincan hazırlığı tamamlandı

     Bölge: Salih Deniz
    Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 8. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. İlk 3 karşılaşma saat 14.00'te başlarken, 2 karşılaşma 14.30, son 4 karşılaşma ise 15.00'te başlayacak.
   Ligin 8. Hafta maçların da Lider Turgutluspor deplasmanda Ankara Demirspor'a konuk olurken, yakın takipçisi olan Pazarspor ise evinde 1461 Trabzonspor'u konuk edecek. Zirveyi yakından ilgilendiren önemli bir karşılaşmada ise B.B.Vanspor 24 Erzincanspor arasında oynanacak.
   Ligin 6. Ve 7. Haftalarını galibiyetle kapatan B.B.Vanspor, 13 puanla 3. Sıraya yerleşti.

    Yarın deplasmanda 24 Erzincanspor'a konuk olacak olan kırmızı siyahlı ekip, teknik direktör Erdoğan Yılmaz nezaretinde, hafta boyunca sıkı bir hazırlık yaptı.
   Deplasman mağlubiyeti bulunmayan B.B.Vanspor bu karşılaşmada da bunu korumak ve Van'a puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.
   Dün Erzincan'a hareket eden B.B.Vanspor, bugün yapacağı ter idmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.
Geride kalan 7 haftalık maç maratonunda 2 takımda, 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik almış durumda. 13 Puana sahip 2 takımın, zirve mücadelesi saat 14.00'te Erzincan 13 Şubat Stadında oynanacak.
    2 Takım açısından da önemli olan karşılaşmayı orta hakem, Çağdaş Altay yönetecek. 13 Puanla zirveye oturan B.B.Vanspor'u bu önemli karşılaşmada taraftarlarda yalnız bırakmayacak. Grup Kara Kobralar takımı desteklemek için, bu akşam Erzincan'a hareket edecek.
   B.B.Vanspor bu maçın ardından ligin 9. Haftasında ise evinde Gölcükspor'u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2017, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER