B.B.Vanspor'da galibiyet hesapları…

Pazar günü deplasmanda Ergene Velimeşespor'a konuk olacak olan B.B.Vanspor, Van'a galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Pazar günü saat 13.30'daki maç Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda oynanacak.

B.B.Vanspor'da galibiyet hesapları…

           Bölge: Salih Deniz
   Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 14. Hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak. Cumartesi günü oynanacak olan 2 karşılaşma saat 13.30'da başlayacak.
   Pazar günü oynanacak olan 1 karşılaşma 13.00' de başlarken son 6 karşılaşma ise 13.30'da başlayacak.
Ligde 13 haftalık maraton geride kalırken, ilk devrenin bitimine ise 4 haftalık bir maraton kaldı. Grupta mücadele eden 18 takım kalan son haftaları ya az kayıp ya da kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapıyor.
   Ligin 13. Haftasında yeni lider Ankara Demirspor olmuştu.
  Ankara Demirspor ligin 14. Haftasında kendi sahasında Yeni Orduspor'u konuk edecek.
Liderin 2 yakın takipçisi, Diyarbekirspor-Turgutluspor ise Diyarbakır'da karşı karşıya gelecek.
Ligin 12. Haftasında Muğlaspor deplasmanından 3 puanla dönen B.B.Vanspor, ligin 13. Haftasında ise Diyarbekirspor'la 1-1 berabere kalmıştı.
  21 Puanla 8. Sırada yer alan kırmızı siyahlı ekip, ligin 14. ve 15. Haftalarını deplasmanda geçirecek. Bu Pazar günü Ergene Velimeşespor deplasmanına gidecek olan B.B.Vanspor, sonraki hafta ise Turgutluspor deplasmanına gidecek.
Liderle arasında 5 puanlık bir fark bulunan kırmızı siyahlıların zirveden kopmaması için bu 2 deplasman maçında puan ve ya puanlarla dönmesi bekleniliyor.

    B.B.Vanspor, 21 puanla 8. Sırada yer alırken, Ergene Velimeşespor ise 14 puanla 13. Sırada yer alıyor. Hafta boyunca Ergene Velimeşespor maçı hazırlıklarını sürdüren B.B.Vanspor, bugün Van'dan ayrılacak.
   Pazar günü saat 13.30'da başlayacak olan Ergene Velimeşespor-B.B.Vanspor karşılaşması Lüleburgaz 8 Kasım Stadında oynanacak.
   Karşılaşmaya Van'dan ve İstanbul'dan çok sayıda taraftarın gitmesi bekleniliyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29