B.B.Vanspor'da hedef galibiyet...

Pazar günü Kırıkhanspor’u konuk edecek olan B.B.Vanspor, teknik direktör Feyyaz Uçar nezaretinde hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

B.B.Vanspor'da hedef galibiyet...

    Bölge; Salih Deniz
    TFF 3. Lig 2. Grupta 2. Devrenin 2. karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak.
   18 takımın mücadele edeceği ilk 2 karşılaşma Cumartesi, kalan 7 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.
  Antalya kampı ve Ankara Demirspor maçı ardından Van’da toplanan B.B.Vanspor, Pazar günü oynayacağı Kırıkhanspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
   2. Devrenin ilk maçında Ankara Demirspor deplasmanından 1 puanla dönen kırmızı siyahlı ekip, Kırıkhanspor maçını kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.
   25 Puanla 10. Sırada yer alan B.B.Vanspor, uzun bir aradan sonra taraftarlarıyla da buluşmuş olacak.
 B.B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yeni yönetim, yeni teknik kadro ve yeni transferlerle Kırıkhanspor maçıyla taraftarlarla ilk kez buluşmuş olacaklarını belirterek, “Bizim hedefimiz bellidir. Hedefimize varmak için taraftarlarımızın da desteğiyle maçlarımızı kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Kırıkhanspor maçı inşallah çıkış maçımız olacaktır diyen Yenitürk, Pazar günü tüm Van halkını Vanspor’a gönül vermiş herkesi takıma destek için stada bekliyoruz. Takımımızı başarıya götürmenin yolu birlik ve beraberlikten geçer. Teknik kadromuza ve takım kadromuza güveniyorum, bu maçtan alacağımız galibiyetle yolumuza devam edeceğiz” dedi.
    Teknik direktör Feyyaz Uçar ise, Ankara Demirspor maçında aldığımız 1 puan bizim için iyi oldu. Galip te gelebilirdik” dedi.
    Uçar, sözlerine devamla “Pazar günü oynayacağımız Kırıkhanspor maçı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımda moraller yerinde. Tüm futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum. Bu maçtan galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü maça bekliyoruz. İlk kez taraftarlarımızla buluşacağız. İnşallah taraftarlarımıza hem güzel bir futbol izletip hem de güzel bir galibiyetle merhaba diyeceğiz” dedi.
   B.B.Vanspor Krıkhanspor karşılaşması Pazar günü saat 13.00’da başlayacak. Kırmızı siyahlı ekip, bir sonraki hafta ise, Kayseri Erciyesspor deplasmanına gidecek.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29