B.B.Vanspor'da hedef galibiyet...

B.B.Vanspor bugün saat 13.30'da lider Darıca Gençlerbirliğispor'a konuk olacak. İki takım açısından da önemli olan karşılaşmayı orta hakem Abdulkerim Saltuk Buğrahan yönetecek.

B.B.Vanspor'da hedef galibiyet...

               Bölge: Salih Deniz
    Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 22. Hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk 3 karşılaşma saat 13.00'da başlarken, son 6 karşılaşma ise 13.30'da başlayacak.
    Zirve hesapları yapan B.B.Vanspor deplasman da lider Darıca Gençlerbirliğispor'a konuk olurken, Diyarbekirspor Ergene Velimeşespor'a konuk olacak.  
    Orduspor evinde 1461 Trabzonspor'u konuk ederken, Pazarspor ise Tirespor'u konuk edecek.
Ligin 21. Hafta maçında Yeşil Bursaspor'u 1-0 mağlup eden B.Vanspor, bugün deplasmanda Lider Darıca Gençlerbirliğispor'a konuk olacak.
    Bu önemli karşılaşma için hafta boyunca hazırlıklarını aralıksız sürdüren kırmızı siyahlı ekip, Van'a puan ve ya puanlarla dönmeyi hedefliyor. 32 Puanla 8. Sırada yer alan B.Vanspor, bu maçtan alacağı puan ve ya puanlarla hem zirveden kopmamayı hem de, rakipleriyle arasındaki puan farkını düşürmek istiyor.
    Ligin ilk devresinde Van'da oynana ilk karşılaşmada, Darıca Gençlerbirliğisğor 3-2'lik bir galibiyetle Van'dan ayrılmıştı.
Ligin 2. Devresinin ilk 4 maçında B.Vanspor, 2 galibiyet 2 beraberlik alırken, Darıca Gençlerbirliğispor ise 4 galibiyet almış durumda.
    Bugün saat 13.30'da Darıca İlçe Stadından oynanacak olan karşılaşmayı orta hakem, Abdulkerim Saltuk Buğrahan yönetecek.
B.B.Vanspor bu önemli maçın ardından Pazar günü ise Bağcılarspor'u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 08:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29