B.B.Vanspor'da kongre ertelendi

B.B. Vanspor'da 30 Haziran Cumartesi günü (yarın) yapılacak olan kongre ertelendi. Kırmızı siyahlı ekibin kongresinin 7 Temmuz Cumartesi saat 14.00'te Van Ticaret Odası toplantı salonunda yapılacağı belirtildi.

B.B.Vanspor'da kongre ertelendi

               Van Büyükşehir Belediyespor'un Cumartesi günü (yarın) yapılması planlanan kongresi bir hafta sonraya ertelendi. Kırmızı siyahlı ekibin kongresi 7 Temmuz Cumartesi günü yapılmasının kararlaştırıldığı öğrenildi.
2018-2019 Futbol sezonu için çalışmalarını aralıksız sürdüren B.B.Vanspor, iç ve dış transferde birçok isimle sözleşme imzalamış durumda.

 


                 Kırmızı siyahlı ekip, bu sezon yine teknik direktör Feyyaz Uçar'la yola devam kararı aldı.
Yeni sezonda hedefi Şampiyonluk olan ve ona göre yol haritasını çizen B.B.Vanspor'un önümüzdeki haftalarda Erzurum'da ilk etap kampını başlatması bekleniliyor.

 


            Öte yandan B.Vanspor'un olağan üstü kongresinin, 7 Temmuz Cumartesi gününe ertelendiği belirtildi.
Ertelemenin sebebi olarak bazı üyelerin şehir dışında olduğu ifade edildi.
 B.B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, hedeflerinin Şampiyonluk olduğunu, güçlü bir yönetim ve güçlü bir takım kadrosuyla sezona başlayacaklarını dile getirmişti.

 


              7 Temmuz Cumartesi günü yapılacak kongre sonrasında oluşacak yeni yönetimi Van'daki spor kamuoyu da merak ediyor.
Herkesin beklentisi, takıma maddi ve manevi olarak katkı sağlayabilecek bir yönetimin oluşmasıdır. 7 Temmuz Cumartesi günü Van TSO'da yapılacak olan kongreye katılımın yüksek olması bekleniliyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2018, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29