B.B.Vanspor'da lig hazırlıkları...

B.B.Vanspor Antalya'da lig hazırlıklarını sürdürürken, gözler de bu hafta sonu yapılacak olan kongreye çevrilmiş durumda. Kongrede hangi kararların alınacağı merak konusu.

B.B.Vanspor'da lig hazırlıkları...

    Bölge: Salih Deniz
    Spor Toto 3. Ligde, 2. Devre karşılaşmaları 21 Ocak Pazar günü başlayacak.
   Grupta yer alan 18 takım bir yandan hazırlıklarını, diğer yandan da kadrolarını güçlendirmenin çalışmalarını yapmaya devam ediyor.
Antalya'da hazırlıklarını Nevzat Şipal nezaretinde sürdüren kırmızı siyahlı ekip, ilk olarak 4 futbolcusuyla yollarını ayırdı.

    Fuat Gölbaşı, İsmail Erdoğan, Volkan Pala ve Zafer Özden'le yollarını ayıran B.B.Vanspor, yeni transferlerini ise kongre sonrasında açıklaması bekleniliyor.
   7 Ocak Pazar günü yapılacak olan kongrede, yeni bir yönetimin belirlenmesi bekleniliyor. Bilindiği gibi mevcut yönetimde, bazı yöneticilerin istifa etmeleri nedeniyle kongre kararı alınmıştı. Şimdi gözler Pazar günü yapılacak kongreye çevrilmiş durumda. Yönetim ve teknik kadro tamamen değişecek mi, değişmeyecek mi?
   Bu sorunun cevabı Pazar günü kongre sonrasında netlik kazanacak.
   24 Puanla halen Zirve ve Play Offa kalma şansı bulunan kırmızı siyahlı ekibin, kongrede belirlenecek yönetimle bu şansını değerlendirmenin çalışması yapacak. B.B.Vanspor, 21 0cak'ta başlayacak olan ligin 2. Devresi ilk maçında, Ankara'da Ankara Demirspor'a konuk olacak.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 08:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29