B.B.Vanspor'da nefesler tutuldu

Bugün saat 13.00'te başlayacak Van'da oynanacak olan B.Vanspor-Yeşil Bursaspor maçı için büyük bir heyecan yaşanırken, kırmızı-siyahlı takım bu maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Öte yandan taraftarlar stat girişlerinde yaşanan sıkıntıların giderilmesini istiyor.

B.B.Vanspor'da nefesler tutuldu

     Bölge: Salih Deniz
   TFF 3. Lig 2. Grupta 21. Haftanın ilk karşılaşması dün oynanmıştı. Bugün ise 8 karşılaşma oynanacak. Bugün oynanacak olan ilk 3 karşılaşma saat 13.00'da başlarken, son 4 karşılaşma ise 13.00'te oynanacak.
    Zirve hesapları yapan B.Vanspor, 29 puanla 9. Sıraya yer alıyor. Bugün Yeşil Bursaspor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, bu maçı da kazanarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.
    Teknik direktör Feyyaz Uçar nezaretinde hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren kırmızı siyahlı ekip, bu maçı kazanarak Darıca Gençlerbirliğispor maçına daha moralli gitmek istiyor.
    B.Vanspor, Yeşil Bursaspor ligin ilk devresinde Bursa'da oynanan ilk karşılaşmada sahadan birer puanla ayrılmıştı. B.Vanspor 29 puanla 9. Sırada yer alırken, Yeşil Bursaspor ise 12 puanla 17. Sırada yer alıyor.
    Bu arada gazetemizi arayan birçok taraftar stat girişlerinde sıkıntı yaşadıklarını dile getiriyorlar. Stat girişinde yaşanan sıkıntıları gazetecilerde aynen yaşıyor. Hiçbir zaman gazeteciler turnikelerden içeri alınmazken, bu sezon yapılan bu uygulama sayesinde gazeteciler de sıkıntı yaşıyor.
   Bu sorunların mutlaka çözülmesi, hem taraftarların hem de gazetecilerin stada rahat giriş yapması sağlanmalıdır.
B.Vanspor yarın Yeşil Bursaspor'u konuk ederken, lider Darıca Gençlerbirliğispor ise Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.
36 Puanlı 2 takım Pazarspor deplasmanda Gölcükspor'a konuk olacak. Diyarbekirspor ise evinde Muğlaspor'u konuk edecek. Ligin 21. Haftasında oynanacak olan maçlara bakıldığında, puan cetvelinde dengelerin yeniden değişeceği görülmektedir.
   Bugün saat 13.00'te oynanacak olan B.Vanspor Yeşil Bursaspor maçı için taraftarlarda yoğun bir çalışma yapıyor. Grup kara kobralar,  daha çok taraftarın stada gelmesi ve takıma destek vermesi için broşürler dağıtıyor. Ayrıca her taraftar kendi web sayfasında maça davet yazıları paylaşıyor.
    Bugün saat 13.00'te başlayacak olan B.Vanspor Yeşil Bursaspor maçını orta hakem, Mustafa Hakan Belder yönetecek.
B.Vanspor, bu maçın ardından önümüzdeki Çarşamba günü deplasmanda Lider Darıca Gençlerbirliğispor'a konuk olacak.
Pazar günü ise Bağcılarspor'u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29