B.B.Vanspor'da tek hedef galibiyet

Kayseri Erciyespor deplasmanından farklı galibiyetle dönen B.Vanspor, yarın Yeşil Bursaspor'u konuk edecek. Karşılaşma saat 13.00'te başlayacak.

B.B.Vanspor'da tek hedef galibiyet

      Bölge: Salih Deniz
   TFF 3. Lig 2. Grupta 21. Hafta karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak.
   21. Haftanın ilk karşılaşmasında bugün Turgutluspor evinde Yeni Orduspor'u konuk edecek. Diğer 8 karşılaşma ise yarın saat 13.00'te oynanacak.
Zirve hesapları yapan B.Vanspor, geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyespor deplasmanın dan 3 puanla dönerek 9. Sıraya yerleşmişti.
    Yarın Yeşil Bursaspor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, bu maçı da kazanarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Teknik direktör Feyyaz Uçar nezaretinde hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, bu maçta alacağı galibiyetle sahasındaki kazanamama sıkıntısına da son vermek istiyor.
   B.Vnaspor'da Ali Kuleli'nin sakatlığı sürerken, takımda başka bir sıkıntının olmadığı, morallerin yerinde olduğu gelen haberler arasında.
   B.B.Vanspor yarın Yeşil Bursaspor'u konuk ederken, lider Darıca Gençlerbirliğispor ise Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.
 36 Puanlı 2 takım Pazarspor deplasmanda Gölcükspor'a konuk olacak.
   Diyarbekirspor ise evinde Muğlaspor'u konuk edecek.
    Ligin 21. Haftasında oynanacak olan maçlara bakıldığında, puan cetvelinde dengelerin yeniden değişeceği görülmektedir.
Yarın saat 13.00'te oynanacak olan B.Vanspor ile Yeşil Bursaspor maçı için taraftarlar da yoğun bir hazırlık yapıyor. Grup Kara Kobralar, yarın daha çok taraftarın stada gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
    B.Vanspor, bu maçın ardından önümüzdeki Çarşamba günü deplasman da Lider Darıca Gençlerbirliğispor'a konuk olacak.
 Pazar günü ise Bağcılarspor'u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 08:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29