B.B.Vanspor'da teknik direktör arayışı sürüyor

B.B.Vanspor'da teknik direktör arayışları sürerken, kırmızı-siyahlı takım, alt yapı koordinatörü Nevzat Şipal nezaretinde Yeni Orduspor maçına hazırlanıyor.

B.B.Vanspor'da teknik direktör arayışı sürüyor

      Bölge: Salih Deniz
    Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.B.Vanspor, bir yandan teknik direktör arayışlarını sürdürürken, bir yandan da zorlu Yeni Orduspor maçına hazırlanıyor.
   Erdoğan Yılmaz'dan boşalan teknik kadro sorununu gidermek isteyen kırmızı siyahlı ekip, birçok teknik adamla görüşmeler yapıyor. B.B.Vanspor yönetimi, gelecek olan teknik kadronun herkes tarafından benimsenmesi ve takımı hedefine götürmesi için ince eleyip sık dokuyor.
   Yeni teknik kadronun kısa zamanda belirlenmesi bekleniliyor. Kırmızı siyahlı ekipte teknik kadro arayışları sürerken, bu hafta sonu deplasman da oynanacak olan Orduspor maçı içinde sıkı bir çalışma yürütülüyor.
    Alt yapı koordinatörü Nevzat Şipal tarafından Yeni Orduspor maçına hazırlanan takımda ise moraller yerinde.
 16 Puanla 6. Sırada yer alan kırmızı siyahlı ekip, zirveden kopmamak için Yeni Orduspor deplasmanın dan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.
   B.B.Vanspor-Yeni Orduspor karşılaşması 29 Ekim Pazar günü saat 14.00'te 19 Eylül Stadında oynanacak.
   Kırmızı siyahlı ekip, ligin 11. Haftasında ise evinde Tire 1922 Spor'u konuk edecek. Bu karşılaşma ise 5 Kasım Pazar günü saat 13.00'te Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29