B.B.Vanspor'da yeni yönetim...

Van Büyükşehir Belediyespor, yaptığı olağanüstü kongre ile yeni yönetimini belirledi. Abdullah Çalım başkanlığındaki yönetimin yerine, İşadamı Servet Yenitürk sorumluluğundaki yeni bir yönetim getirildi. Kongrede konuşan eski Başkan Abdullah Çalım özellikle tesislerde önemli yenilikler yaptıklarını, eski borçları yapılandırıp bir kısmını ödediklerini belirtirken, yeni yönetim adına konuşan Servet Yenitürk ise eski heyecanın oluşması için çabalayacaklarını söyledi.

B.B.Vanspor'da yeni yönetim...

       Bölge: Bişar Ulutaş - Salih Deniz
   TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, ilk devrenin sonunda genel kurul kararı almıştı. Van TSO'da yapılan olağanüstü genel kurul ile yeni yönetim belirlendi.
   Açılış ve yoklamanın ardından divan teşekkülü oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından söz alan Eski Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, geçtiğimiz sezon maçların bitimine son beş karşılaşma kala göreve geldiklerini belirterek, bu süre zarfında özellikle tesislerde önemli çalışmalar yaptıklarını vurguladı.
   Geçmiş dönemde kulübün borçlarını yapılandırıp düzenli şekilde ödediklerini anlatan Çalım, bu sezon ise futbolcuların tüm peşinatlarının ödendiğini, sadece maç başı paraların kaldığını anlattı. Kulübün toplamda 4 milyona yakın bir borcunun olduğunu anlatan Çalım, yeni yönetime başarılar diledi.
   Ardından ise tek liste halinde yeni yönetim seçildi.
   Yeni yönetimde; işadamlarının ağırlığı dikkat çekti. Yönetim kurulu asil listede Servet Yenitürk, Aslan Bayram, Bedrettin Gökçenay, Necmettin Çok, Abdulkahar Eraslan, Bilal Emre Yörük, Mehmet Biçer, Senar Kaplan, Murat Beyaz, Osman Sevinç, Nizamettin Ağar yer aldı.
    Listenin belirlenmesinin ardından söz alan İşadamı Servet Yenitürk, çok heyecanlı olduğunu, yeni yönetim olarak başarılı çalışmalar yapmak için gayret göstereceklerini anlattı.
   Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ise eski yönetime yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve yeni yönetime şimdiden başarılar diledi.
   Yalçın, Çalım ve yönetim kurulunun üstüne düşeni yaptığına inandığını belirtti.
   Genel Sekreter, şimdi yeni yönetimin işadamlarından oluştuğunu söyleyerek, “Kulübün işadamlarının nefesine ve gayretine ihtiyacı vardır. Bu bütün şehirlerde de böyle olmuştur. Servet bey ve yönetimindekiler ‘Biz bu işte varız’ deyince, ellerini taşın altına koyunca, bugüne kadar yapılmamış kapsayıcı ve güçlü bir liste gerçekleşmiş oldu. Bu işadamlarımız, terör gibi, deprem gibi en zor zamanlarda şehri terk etmediler. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
   Genel Sekreter Mustafa Yalçın, konuşmasında stat müjdesini de vererek, "Sayın Valimiz geçen hafta Ankara'da önemli görüşmeler yaptı. Yeni gelişmeler konusunda bilgi verecektir. İnşallah yeni sezonda yeni stadın temelini de atmış olacağız" ifadelerini kullandı.
   Taraftarlar için de ayrı bir parantez açan Yalçın, “Ben hiçbir şehirde böyle vefakar ve cefakar taraftar görmedim. Tribünler depremden dolayı hasarlı ve kullanılan bölümler tamamen dolu. Ama bugüne de sıkıntılı bir söz işitmedik. Ben bir kez daha hepsine teşekkür ediyorum. Eski yönetime yaptıklarından dolayı teşekkür ederken, yeni yönetime de bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından yeni yönetim kurulu üyeleri, toplu olarak objektife poz verdi.
   Daha sonra İskele’deki tesislere gidilerek burada görev devir teslimi yapıldı. Genel Sekreter Yalçın’ın da katıldığı törende, selef Başkan Abdullah Çalım, halefi Servet Yenitürk’e görevi devretti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2018, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29