B.B.Vanspor evinde Erokspor'u ağırlıyor

Ligin 6. Haftasında Bağcılarspor deplasmanın dan 3 puanla dönen B.B.Vanspor, yarın grubun güçlü ekiplerinden Erokspor'u konuk edecek. Zorlu karşılaşma saat 14.00'te başlayacak.

B.B.Vanspor evinde Erokspor'u ağırlıyor

    Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 7. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. İlk karşılaşma olan B.B.Vanspor-Erokspor karşılaşması saat 14.00'de başlarken, 2 karşılaşma 14.30'da, 1 karşılaşma 15.00, son 5 karşılaşma ise 15.30'da başlayacak.
    Ligin 7. Hafta maçında, Lider Turgutluspor yakın takipçisi olan Pazarspor'u konuk ederken, zirvede yer alan Erokspor ise B.B.Vanspor deplasmanına gelecek. 11 Puanla 4. Sırada yer alan Diyarbekirspor grubun güçlü ekiplerinden Ankara Demirspor'u konuk edecek. Ligin 7. Haftasında çok kritik maçlar oynanacak. Karşılaşmaların son düdüğü çaldığında zirvede dengeler değişecek gibi görünüyor.
    Ligin 6. Hafta maçında Bağcılarspor deplasmanından 3 puanla dönen B.B.Vanspor, yarın grubun güçlü ekiplerinden Erokspor'u konuk edecek. Bu önemli karşılaşma için hafta boyunca sıkı bir çalışma yürüten kırmızı siyahlı ekip, bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
   B.B. Vanspor, geride bırakılan 6 haftalık maç maratonundan, 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve beraberlik alırken, Erokspor ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almış durumda. Haftanın en zor maçlarından biri olarak görünen B.B.Vanspor-Erokspor karşılaşmasını orta hakem Metehan Alpat yönetecek.

    Karşılaşma saat 14.00'te başlayacak.
    B.B.Vanspor ligin 8. Hafta maçında 24 Erzincaspor deplasmanına gidecek, ligin 9. Haftasında ise Gölcükspor'u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER