B.B.Vanspor, evinde kazanamadı:1-1

B.B.Vanspor, play-offa kalma younda çok önemli bir avantajı değerlendiremedi. Grupta düşmeme mücadelesi veren Kırıkhanspor’la karşılaşan B.B.Vanspor, Kırıkhanspor’u, 65. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen yenemeyen kırmızı-siyahlı ekip, çok değerli iki puan kaybetti.

B.B.Vanspor, evinde kazanamadı:1-1

      Bölge: Salih Deniz    
   Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada, B.B.Vanspor Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda sahaya; Onur Bilgin, Onur Bektaş, Emrah Tacir, Mutlu İlengöz, Serdar Cansu, Gökhan Ünal,  Temel Taşkın, Tayfun Aydoğan, Gökhan Çakır, Fahrettin Bıyıklı ve Sedat Komi ilk on biri ile çıktı.
    Kırıkhanspor ise sahaya; Ferdi Yalçın, Mustafa Acar,  Özcan Dağ, M.Akif Şerifoğlu,  Egecan Çevir, Mustafa Olcaytu,  Erhan Gözetlik, M.Fırat Demir, Muzaffer Özcanlı, Doğan Altınkaya ve Oğuzhan Bayramoğlu ilk on biri ile çıktı.
Kırıkhanspor kafilesi, kalbimizle duamızla Mehmetçik'in yanındayız pankartı ile çıktı.
Soğuk havaya rağmen tribünleri dolduran taraftarlar maç öncesi Feyyaz Uçar'ı tribüne çağırarak sevgi gösterisinde bulundu.
    Van Valisi ve Büyükşehir Bedeliye Başkan Vekil Murat Zorluoğlu da maçı protokol tribününde izledi.
Ardından B.B.Vanspor oyuncularını tribününe çağırdılar.
   Maça Kırıkhanspor başladı.
2. Dakikada kullanılan korner atışında Kırıkhanspor golü attı,  ama hakem topun dışarıdan oyun alanına girdiği gerekçesiyle, golü vermedi.
5. Dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında, Kırıkhanspor kalecisi Ferdi Yalçın topu uzaklaştırdı.
12. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor atağında Onur Bektaş uzaktan kaleyi yokladı, top az farkla auta çıktı.
15. Dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında  ceza alanı içinde Tayfun Aydoğan topu indirdi, Gökhan Çakır sert vurdu, top üstten auta gitti.
18. Dakikada Kırıkhanspor Özcan ile atağa kalktı. Muzaffer'in şutunda top kaleci Onur'da kaldı.
20. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Sedat Komi sarı kart gördü.
25. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor net bir pozisyondan faydalanamadı. Top ceza sahası içinde Mutlu'nun önünde kaldı, vuruşunda kaleci gole izin vermedi. Devam eden atakta Mutlu ortaladı, Fahrettin Bıyıklı'dan önce savunma kale çizgisinden topu uzaklaştırdı.
30. dakikada B.B.Vanspor net bir pozisyondan yine faydalanamadı. Mutlu soldan ceza sahası içine güzel bir orta açtı. Gökhan Ünal kaleciden önce yükselip kafa vurdu, top az farkla auta çıktı.
34. Dakikada B.B.Vanspor atağını faulle kesen Mustafa Olcaytu sarı kart gördü.
38. Dakikada Kırıkhansporlu Erhan ile Van Büyükşehir Belediyespor'da Serdar Cansu arasındaki pozisyonda, Serdar yerde kaldı ve kısa bir sakatlık yaşadı.
44. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Onur Bektaş'ın yerine Haydar Deniz oyuna dahil oldu.
Maçta başka pozisyon olmadı ve ilk yarı 0 - 0 eşitlikle tamamlandı.
İkinci yarıya ev sahibi ekip başladı.
   46. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor korner vuruşunu Emrah Tacir ve Tayfun Aydoğan'ın paslaşması ile kullandı.  Daha sonra top Gökhan Çakır'ın önünde kaldı. Gökhan Çakır soldan ceza sahası dışında sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu : 1 - 0
   Kırmızı Siyahlı takım oyuncuları gol sonrası büyük sevinç yaşadı.
51. Dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında Emrah Tacir ve Mutlu paslaşması sonrası top Tayfun Aydoğan'ın önünde kaldı, ceza sahası içinde vuruşunda kaleci gole izin vermedi.
Bu dakikalarda taraftarlar desteğini artırdı.
   54. Dakikada Kırıkhanspor atağında ceza sahası dışında Mustafa Olcaytu sert bir vuruş denedi, top üstten auta gitti.
58. Dakikada gelişen B.B.Vanspor atağında Emrah Tacir topa istediği gibi vuramadı.
59. Dakikada Kırıkhanspor eşitliği sağladı. M.Akif Şerifoğlu'nun pasında Muzaffer Özcanlı ceza sahası dışında sert ve düzgün vuruşla beraberliği sağladı: 1 - 1
   61. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Sedat Komi yerini Zekeriya Çakırca'ya bıraktı.
64. Dakikada gelişen Kırıkhanspor atağında kaleci Onur'a kurallar dışı müdahale eden M.Akif Şerifoğlu kırmızı kart gördü ve takımını eksik bıraktı.
Bu dakikalarda Kırıkhanspor maçı yavaşlatmaya yönelik hareketlerde bulundu.
66. Dakikada Kırıkhanspor'da Özcan yerini Ahmet Karaman'a bıraktı.
72. Dakikada tribünleri heyecanlandıran pozisyonda B.B.Vanspor gole yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Fahrettin Bıyıklı'nın vuruşunda top az farkla auta gitti.
   73. Dakikada maçı yavaşlatmaya yönelik hareketlerde bulunan Kırıkhanspor kalecisi Ferdi Yalçın sarı kart gördü.
Bu dakikalarda B.B.Vanspor gol için yiklendi.
76. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Mutlu İlengöz yerini Ömer Çetinbaş'a bıraktı.
Bu dakikalarda heyecan verici pozisyonlar yaşandı.
  82. Dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında Gökhan Ünal'ın pasında Emrah Tacir topa istediği gibi vuramadı.
86. Dakikada Kırıkhanspor'da Egecan yerini Burak Seres'e bıraktı.
89. Dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında Gökhan Çakır'ın pasında ceza alanı içinde Gökhan Ünal'dan önce kaleci Ferdi topu uzaklaştırdı.
   Maçın son dakikaları nefes kesti. Ev sahibi ekibin ataklarını savunma oyuncuları savuştururken, ileri oyuncularının beceriksizliği taraftarları sinirlendirdi.
   Maçta başka pozisyon olmadı ve iki takım da sahadan 1 - 1 eşitlikle ayrıldı. Kırmızı siyahlı ekip beraberlik sonucu puanını 26 puanla 11. sıraya geriledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2018, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29