B.B.Vanspor, evinde mağlup:0-2

Van Büyükşehir Belediyespor evinde konuk ettiği A.24 Erzincanspor'a, ilk yarıda yediği gollerle 2-0 yenilerek, play-off hedefinden uzaklaştı. Kırmızı-siyahlı ekip aldığı mağlubiyetle bir kez daha taraftarını hayal kırıklığına uğrattı ve grupta 35 puanla dokuzuncu sıraya geriledi.

B.B.Vanspor, evinde mağlup:0-2

   Bölge: Salih Deniz

   TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Temsilcimiz B.B.Vanspor, galibiyet parolası ile çıktığı karşılaşmada, rakibi 24Erzincanspor'a 2-0 yenildi.

   Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayan karşılaşmada, taraftarlar yine takımlarını yalnız bırakmadı.

   Konuk takımın da az sayıdaki taraftarları Van'da takımlarını destekledi.

   Kırmızı Siyahlı takım Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda sahaya, Onur Bilgin, M.Serdar Yazıcı, Ali Kuleli, Mutlu İlengöz,  Serdar Cansu, Haydar Deniz, Ömer Çetinbaş, Emre Toptan, Fatih Nurullah Turan, Tayfun Aydoğan ve Fahrettin Bıyıklı ilk on biri ile çıktı. 

    A.24 Erzincanspor ise sahaya, Bahadır Kaya, Erman Kılıç, Erdi Kasapoğlu, Batuhan Er, Cebrail Serçek, Sefa Küpeli, Ferhat Çoban, Gökhan Payal, Hüseyin Çiray, Serkan Yola ve Barış Sağır ilk on biri ile çıktı.

  Maçı Turgut Doman, Gürcan Dönmez,  Emir Kılıçarslan ve Raşit Yorgancılar hakem dörtlüsü yönetti.

  Maç öncesi taraftarların yoğun desteği gözlendi.

  Karşılaşmaya B.B.Vanspor başladı.

  2. Dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında Ömer Çetinbaş'ın pasında Tayfun Aydoğan rövaşata denedi, ancak topa dokunamadı.
  5. Dakikada organize gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında Mutlu'nun pasında Tayfun Aydoğan atladı. Top sağ kanattan M.Serdar Yazıcı'nın ortasında savunma gole izin vermedi.
  7. Dakikada konuk takım öne geçti. Bir anda gelişen atakta Hüseyin Çiray kaleci Onur ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda top ağlara gitti : 0 – 1

   Pozisyonun ofsayt olduğu gerekçesiyle ev sahibi ekip oyuncuları itiraz etti, ama hakem golü verdi.
   11. Dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında Ali Kuleli ortaladı, ama top Ömer Çetinbaş'a gelmeden savunma uzaklaştırdı.

  15. Dakikada ev sahibi takım net bir golden faydalanamadı. Mutlu İlengöz soldan ortaladı, Tayfun Aydoğan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda bekletmeden vurdu, ama kaleci gole izin vermedi.

  20. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor net bir pozisyondan faydalanamadı. Emre Toptan sol kanattan Mutlu İlengöz'ü gördü. Mutlu ceza sahası içine ortaladı, Ömer Çetinbaş kafa ile topu ağlara yollamak istedi, ama top az farkla auta çıktı.
Bu dakikalarda taraftarlar desteğini artırdı.

  23. Dakikada konuk takım gole yaklaştı. Hüseyin Çiray'ın vuruşunda top az farkla auta çıktı.
  26. Dakikada B.B.Vanspor atağında bu kez Mutlu İlengöz kaleyi yokladı, ama kaleci gole izin vermedi.
Bu dakikalarda taraftarlar attıkları sloganlarla takımlarına büyük destek verdi.

  29. Dakikada konuk takım farkı ikiye çıkardı. Sefa Küpeli soldan geliştirdiği atakta kornere yakın bölgeden ceza sahası dışına bir pas çıkardı. Erdi Kasapoğlu topu düzeltip şutunu çekti ve farkı ikiye çıkardı: 0 – 2

  32. Dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında sol kanattan Mutlu İlengöz oldukça sert vurdu, top direkten döndü.

  33. Dakikada Van Büyükşehir Belediyespor bir başka atağında Mutlu'nun pasında uzak direkte Ömer Çetinbaş kafa ile dokundu, top auta gitti.
  Bu dakikalarda taraftarlar Mutlu sloganları attı.

  Hakemin bazı kararları ve 24Erzincanspor taraftarlarının agresif hareketleri, ev sahibi ekip taraftarlarını sinirlendirdi.

   Taraftarlar, Erzincan dışarı sloganları attı.
   Bu dakikalarda konuk takım oyuncularının maçı soğutma çabaları taraftarları öfkelendirdi.
   Hakem maçı 3 dakika uzattı.

   İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve Van Büyükşehir Belediyespor soyunma odasına 2 - 0 yenik gitti.

    B.B.Vanspor ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başladı.

  Tayfun Aydoğan'ın yerine Emrah Tacir, Fatih Turan'ın yerine Burak Yılmaz oyuna dahil oldu.
49. dakikada B.B.Vanspor Mutlu ile uzun bir taç atışı kullandı. Burak Yılmaz Serdar Cansu'ya bıraktı. Ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

  50. Dakikada konuk takım gole yaklaştı. Hüseyin Çiray kaleci Onur ile karşı karşıya kaldı, ama dengesini kaybetti,  Fahrettin Bıyıklı topu uzaklaştırdı.

  53. Dakikada B.B.Vanspor atağında Serdar Cansu rakiplerini çalımladıktan sonra rakibi tarafından düşürüldü. Hakem sarı kart vermediği için taraftarlar adeta çıldırdı.

Bu dakikalarda 24 Erzincanspor'lu oyuncular maçı soğutmaya dönük hareketlerde bulundu. Taraftarlar ise tepki gösterdi.

 55. dakikada ev sahibi ekip gole yaklaştı. Mutlu'nun pasında Emrah Tacir ceza sahası dışında sert vurdu, top Ömer Çetinbaş'a çarpıp dışarı gitti.

 62. dakikada B.B.Vanspor net bir gol kaçırdı. Emrah Tacir, Burak Yılmaz paslaşması sonrası top Mutlu'nun önünde kaldı, ortasında M.Serdar Yazıcı sert vurdu, ama kaleci gole izin vermedi.

 64. Dakikada konuk takım atağında Serkan soldan ortaladı, Erman Kılıç'ın vuruşunda top dışarı gitti.

 66. Dakikada B.B.Vanspor atağında Serdar Cansu'nun pasında Ömer Çetinbaş net pozisyonda topu dışarı yolladı.
67. Dakikada B.B.Vanspor'da Mutlu İlengöz sarı kart gördü.
69. dakikada B.B.Vanspor'da Ömer Çetinbaş yerini Baran Basut'a bıraktı.
  72. Dakikada ev sahibi ekibin atağında Burak Yılmaz uzaktan kaleyi yokladı, top üstten auta gitti.
Bu dakikalarda konuk takım oyuncuları yine maçı soğutma çabaları içine girdi.
  75. Dakikada 24Erzincanspor'da Batuhan yerini Atilla  Aybars' a bıraktı.

  85. dakikada Atilla Aybars konuk takımı gole yaklaştırdı. Ama kaleci Onur'un müdahalesi ile top direğe çarparak dışarı gitti.

  Bu dakikalarda konuk ekibin taraftarları ile Vanspor taraftarları arasında sözlü sataşmalar yaşandı. Emniyet ekipleri olaya müdahale etti.

  Öte yandan grupta lider Darıca Gençlerbirliği deplasmanda Tire 1922’yi 3-1 yenerek puanını 49 yaparak liderliğini sürdürürken, 24Erzincanspor 46 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

  Diyarbekirspor evinde Kayseri Erciyesspor’u 10-1 yenerek 45 puanla üçüncü sıraya yükselirken, Ankara Demirspor deplasmanda Turgutluspor’u 2-1 yenerek 44 puanla dördüncü sırada yer aldı.

  Yeni Orduspor ise Anadolu Bağcılarspor’a 2-1 yenildi ve 42 puanla beşinci sıraya geriledi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2018, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER