B.B.Vanspor, Gölcükspor maçına hazır…

B.B.Vanspor, bugün saat 14.00'te Van Atatürk Şehir Stadı’nda Gölcükspor'u konuk edecek. Karşılaşmayı orta hakem Hakan Ergin yönetecek. Kırmızı-siyahlılar bu maçı kazanarak, Erzincan mağlubiyetinin üzüntüsünü morale dönüştürmek istiyor.

B.B.Vanspor, Gölcükspor maçına hazır…

        Bölge: Salih Deniz
   Spor Toto 3. Lig 2. Grupta bugün 8 karşılaşma oynanacak. İlk 4 karşılaşma saat 14.00'te başlarken, 1 karşılaşma 14.30, son 3 karşılaşma ise 15.00'te başlayacak.
   B.B.Vanspor'da, Teknik direktör Erdoğan Yılmaz istifası ardından yeni teknik direktör arayışları devam ediyor.
Yeni teknik kadronun en kısa zamanda belli olması bekleniliyor. Bugün oynanacak olan Gölcükspor maçına kırmızı siyahlı ekip Alt yapı koordinatörü Nevzat Şipal nezaretinde çıkacak.  
    Gölcükspor maçına hafta boyunca sıkı hazırlanan B.B.Vanspor, bu maçta alacağı galibiyetle çıkışa geçmek istiyor. Orta hakem Hakan Ergin'in yöneteceği karşılaşma bugün saat 14.00'da başlayacak.
   Öte yandan grupta ise zorlu maçlar oynanacak. Lider Turgutluspor evinde grubun en güçsüz takımı olan Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek. Bu maçta favori takım lider Turgutluspor. Turgutluspor kazandığı takdirde puanını 21 yaparak liderliğini sürdürecek.
Grup ikincisi Pazarspor ise deplasmanda Kırıkhanspor ile oynayacak. 18 puanlı Pazarspor da kazanarak puanını 21’e taşıma hedefinde.
   Grup üçüncüsü Darıca Gençlerbirliğispor ise deplasmanda Diyarbekirspor’a konuk olacak. Darıca Gençlerbirliği 16 puanda, Diyarbekirspor ise 14 puanla altıncı sırada bulunuyor. İki takımın da hedefi galibiyet.
   Geçtiğimiz hafta B.B.Vanspor’u 3-0 yenerek 16 puanla dördüncü sıraya yükselen 24Erzincanspor ise bugün yine evinde oynayacak ve rakibi Yeni Orduspor. 24Erzincanspor bu maçı kazanması halinde puanını 19’a yükseltecek.
  Grupta 13 puanla yedinci sırada bulunan temsilcimiz B.B.Vanspor, ligin 10. Haftasında ise deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden, Yeni Orduspor'a konuk olacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2017, 07:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29