B.B.Vanspor için kritik karşılaşma…

B.B.Vanspor yarın deplasmanda Gölcükspor'a konuk olacak. Bu karşılaşmanın sonucu kırmızı siyahlı ekibe, Play Off için ya tamam ya devam diyecek. 2 Takım açısından da önemli olan karşılaşmayı orta hakem, Erdem Mertoğlu yönetecek.

B.B.Vanspor için kritik karşılaşma…

      Bölge: Salih Deniz
   TFF 3. Lig 2. Grupta ligin 26. Hafta karşılamalarının 4'ü bugün oynanırken diğer 5 karşılaşma ise yarın oynanacak.
Bugün oynanacak olan 4 karşılaşma saat 15.00'da başlayacak.

    Zirve ve Play Off potasını yakından ilgilendiren karşılaşmalarda, Lider Darıca Gençlerbirliğispor sahasında Diyarbekirspor'u konuk ederken, Ankara Demirspor 1461 Trabzonspor'u, Erokspor ise Tirespor'u konuk edecek.
Yarın oynanacak olan karşılaşmalarda ise B.B.Vanspor deplasmanda Gölcükspor'a konuk olurken, Yeni Orduspor ise 24 Erzincanspor'u konuk edecek. Ligin 26. Haftasında karşılaşmaların son düdüğü çaldığında zirvede dengelerin değişeceği görülüyor.

    B.B.Vanspor ya tamam ya devam diyecek
    Ligin 25. Haftasında evinde 24 Erzincanspor'a mağlup olan B.B.Vanspor, Play Off şansını zora sokmuştu.
Kendi sahasında maç kazanamayan kırmızı siyahlılar, deplasmanlar da ise puan ve ya puanlar alıyor.

   Yarın deplasman da Gölcükspor'a konuk olacak olan B.Vanspor, bu karşılaşmayı kazanarak Play Off şansını yeniden kazanmak istiyor.
   Hafta boyunca sıkı bir çalışma geçiren B.Vanspor, Gölcükspor deplasmanına galibiyet için gitti. 35 Puanla 9. Sırada yer alan B.Vanspor kalan 9 haftalık maratonda kendi sahasında 5, deplasmanda ise 4 maça çıkacak. Kırmızı siyahlı ekip geride bırakılan 25 haftalık maç maratonunda, 10 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 5 beraberlik almış dırumda. 25 haftalık maç maratonunda toplam 30 puan kaybı yaşayan kırmızı siyahlılar artık puan kaybı yaşamak istemiyor.
   Ligin ilk devresinde Van'da oynanan ilk karşılaşmayı B.B.Vanspor 3-1 kazanmıştı. B.Vanspor 35 puanla 9. Sırada yer alırken, Gölcükspor ise 34 puanla 10. Sırada yer alıyor.
   Yarın saat 15.00'te Gölcük Şehir Stadında oynanacak olan karşılaşmayı çok sayıda B.Vanspor taraftarı da izleyerek takıma destek verecek.
   2 Takım açısından da önemli olan karşılaşmayı orta hakem, Erdem Mertoğlu yönetecek.
B.Vanspor, ligin 27. Haftasında Yeni Orduspor'u konuk edecek, sonraki hafta ise deplasmanda Tirespor'a konuk olacak.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2018, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29