B.B.Vanspor için ya tamam ya devam maçı...

Yarın deplasmanda Erokspor’a konuk olacak olan B.Vanspor, galibiyete kilitlenmiş durumda. Bu maç B.Vanspor’un Play Off için ya tamam ya da devam maçı olarak görünüyor.

B.B.Vanspor için ya tamam ya devam maçı...

     Bölge: Salih Deniz
   Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 24. Hafta karşılaşmaları yarın ve Pazar günü oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk 2 karşılaşma yarın saat 13.30’da oynanırken, son 7 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.
   Yarın oynanacak 2 karşılaşma hem zirveyi hem de Play Off potasını yakından ilgilendiriyor. Erokspor’a konuk olan B.Vanspor, Play Off şansını sürdürmenin, Ankara Demirspor’a konuk olan Diyarbekirspor ise zirveden kopmamanın mücadelesinde olacak. Ligin 2. Devresinde 6 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak Zirve ve Play Off’dan uzaklaşan B.Vanspor, yarın İstanbul’da Erokspor’a konuk oluyor.
   Bu karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan kırmızı siyahlı ekip, bugün İstanbul’a hareket edecek. Kırmızı siyahlı ekibin Play Off şansını sürdürebilmek için bu maçı kazanması önemli görünüyor.
   İstanbul’a umutlu giden B.Vanspor, İstanbul’daki taraftarlarında desteğiyle Van’a 3 puanla dönmeyi hedefliyor.
32 Puanlı 2 takımın mücadelesi yarın saat 13.30’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında başlayacak.
 Bu önemli karşılaşma TRT Kurdi kanalından canlı olarak yayınlanacak.
    Ligin ilk devresinde Van’da oynanan ilk karşılaşmayı B.Vanspor 2-1 kazanmıştı.
   Ligin 23. Hafta maçlarında ise B.Vanspor evinde Bağcılarspor’a 2-1 mağlup olurken, Erokspor ise sahasında Darıca Gençlerbirliğispor’a 2-0 mağlup olmuştu. Play Off hesaplarında olan
   2 takımın mücadelesinde kazanan takım azda olsa Play Off şansı elde etmiş olacak.
   B.B.Vanspor bu önemli maçın ardından, ligin 25. Haftasında Erzincaspor’u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29