B.B.Vanspor, kongreye gidiyor

Van Büyükşehir Belediyespor yönetimi son haftalarda alınan başarısız sonuçlardan ötürü olağanüstü genel kurul kararı aldı.

B.B.Vanspor, kongreye gidiyor

    TFF 3. Lig. 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor kongreye gidiyor. 2017-2018 sezonuna iddialı giren Van Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinci yarısına daha güçlü girmek ve yeniden yapılanmak amacıyla olağanüstü genel kurul kararı aldı.
     Van Büyükşehir Belediyespor’dan yapılan açıklamada, “Görev yaptığımız yaklaşık 9 ay gibi bir süre içersin de takımımızın daha ileriye gitmesi için çok çaba sarf ettik. Ancak gelinen süreçte son iki haftada alınan sonuçlar ve arzu edilen seviyeye ulaşılamamasından ötürü değişimine ihtiyaç duyulmuştur. Bu nedenle ligin ikinci yarısına daha güçlü girilmesi adına Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu olarak olağanüstü genel kurul kararı alınmıştır. Kulübümüzün genel kurulu 07.01.2018 tarihinde saat 13:00'te Van Ticaret ve Sanayi Odasına ait toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Bu süreçte takımın yanında bulunan tüm Van Büyükşehir Belediyespor sevdalılarına şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29