B.B.Vanspor lidere konuk oluyor

B.B.Vanspor, yarın saat 13.30'da Lider Turgutluspor'a konuk oluyor. İki takım içinde önemli olan karşılaşmayı orta hakem Aytaç Geçgel, yönetecek. Kırmızı siyahlı ekip, Van'a galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

B.B.Vanspor lidere konuk oluyor

   Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grupta ligin yarın Lider Turgutluspor'a, konuk olacak olan B.B.Vanspor, hazırlıklarını tamamlayarak İzmir'e gitti.
   Bu önemli karşılaşma için hafta boyunca sıkı bir çalışma geçiren kırmızı siyahlı ekip, Van'a galibiyetle dönmeyi hedefliyor.
 İki takım açısından da önemli olan karşılaşma için, İzmir, Manisa, yakın il ve ilçelerden B.B.Vanspor taraftarlarının takıma destek için karşılaşmaya gideceği gelen haberler arasında.
Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma saat 13.30'da Turgutlu 7 Eylül Stadında oynanacak. Karşılaşmayı orta hakem, Aytaç Geçgel, yönetecek.
   Geriden bırakılan 14 haftalık maç maratonunda, B.B.Vanspor, 6 galibiyet 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alırken, Lider Turgutluspor ise 8 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet almış durumda. 2 Takım arasında 6 puanlık bir fark bulunuyor.
   Bu önemli karşılaşmada, B.B.Vanspor aradaki farkı kapatmanın, Turgutluspor ise liderliğini sürdürmenin mücadelesini verecek.
B.B.Vanspor, yarın oynayacağı Turgutluspor maçı ardından Van'a dönerek Pazarspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
Ligin 16. Haftasında Pazarspor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, ligin 17. Haftasında ise 1461 Trabzonspor deplasmanıyla ligin ilk devresini kapatmış olacak.
   Bu maçlardan alınacak puan veya puanlar B.B.Vanspor’u zirveden koparmamış olacak. Lakin alınacak olası mağlubiyetler hem takımı, hem de taraftarları moralmen çökertecek.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2017, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29