B.B.Vanspor taraftarı bugün TRT Kurdi'den takımlarını izleyecek

Bugün deplasmanda Erokspor’la karşılaşacak olan B.B.Vanspor’da tek hedef galibiyet. Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak olan karşılaşma TRT Kurdi kanalından canlı yayınlanacak. B.B.Vanspor taraftarları saat 13.30’da ekranlara kilitlenerek, üç puan alınması halinde play-off umudunu yeniden yeşertecek.

B.B.Vanspor taraftarı bugün TRT Kurdi'den takımlarını izleyecek

    Bölge: Salih Deniz
   Spor Toto 3. Lig 2. Grupta bugün 2 karşılaşma oynanacak. Oynanacak olan 2 karşılaşma Zirve ve Play Off potasını yakından ilgilendiriyor. Erokspor’a konuk olan B.B.Vanspor, Play Off şansını sürdürmek, Ankara Demirspor’a konuk olan Diyarbekirspor ise zirveden kopmamak için galibiyeti hedefliyor.
   32 Puanlı 2 takım Erokspor B.Vanspor mücadelesi bugün saat 13.30’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında başlayacak. Bu önemli karşılaşma için Van’dan da çok sayıda taraftar B.B.Vanspor’a destek için İstanbul’a gitti. B.Vanspor Play Offa kalma şansını sürdürmek için bu maçtan galibiyetle Van’a dönmeyi hedefliyor.
   Orta hakem Volkan Şeker’in yöneteceği Erokspor-B.vanspor karşılaşması, bugün saat 13.30 itibariyle, TRT Kurdi kanalından canlı olarak yayınlanacak.
   B.Vanspor bu önemli maçın ardından, ligin 25. Haftasında Erzincaspor’u konuk edecek.
   Taraftarlar ise bu maçın mutlak suretle kazanılması gerektiğini belirterek, “B.B. Vanspor deplasmanda Erokspor'u mağlup ederse, bir sonraki hafta evinde A.24Erzincanspor'u da yenme ihtimali doğar. İnşallah deplasmandan galip ayrılır ve bu sezon hedefimiz olan play-off'lara kalır, ardından ise TFF 2. Lig'e merhaba deriz. Temsilcimizin bizim umutlarımızı yeşertmesini istiyoruz. Futbolcuların mutlaka daha fazla istekli oynamasını, daha çok terlemesini ve gayret göstermesini bekliyoruz. Bu maçı alırsak, puanımızı 35 yaparak, zirveye biraz daha yaklaşmış olacağız. Aksi takdirde küçük de olsa bir umudumuz var, o da tükenmiş olur. B.B.Vanspor'dan galibiyet bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
   Grupta Darıca Gençlerbirliği istikrarlı oyununu sürdürüyor ve 46 puanla liderliğini devam ettiriyor. İkinci sırada bulunan Yeni Orduspor deplasmanda Kırıkhanspor'u mağlup ederek 42 puanla lideri takibini sürdürürken, Diyarbekirspor da evinde Pazarspor'u 4-2 yenerek 42 puanla üçüncü sırada bulunuyor.
   Grupta başarılı bir diğer takım olan A.24Erzincanspor deplasmandan puan çıkararak, 40 puanla dördüncü, Ankara Demirspor'da deplasmanda Tire 1922spor'u yenerek 38 puanla beşinci sırada yer almayı başardı.
Bugün birbirinden zorlu maçlarda, takımlar kazanmayı hedefliyor. Lider Darıca Gençlerbirliğispor, evinde Gölcükspor'u mağlup ederek liderliğini sürdürme peşinde.
   İkinci sıradaki Yeni Orduspor evinde Yeşil Bursa’yı konuk ederken, üçüncü sıradaki Diyarbekirspor ise deplasmanda Ankara Demirspor’la karşılaşacak.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER