B.B.Vanspor'un grubuna bakış...

Ligin 5. Hafta maçları sonunda, 11 puanla ilk 3 sırayı paylaşan takımlar mağlubiyet yüzü görmezken, B.B.Vanspor kendi sahasında kaybetmesine rağmen zirveden kopmadı.

B.B.Vanspor'un grubuna bakış...

        Bölge: Salih Deniz
   Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 5. Hafta maçları da geride kaldı. Grupta mücadele eden 18 takım 5 haftalık maç maratonunda kozlarını paylaşmaya çalıştı.
   5 Haftalık maratonda görüldü ki her takım her takımı yenme kapasitesine sahip.
 İlk 5 haftalık maç maratonuna baktığımızda ligin daha da kızışacağını açıkça görmekteyiz. Zirvede ve küme düşme potasında yer alan takımlar arasında çokta puan farkı yok.
   Takımlar arasında bir galibiyetle kapatılacak puan farkları olması, takımların maçlarını kazanmasına etkisi büyük olacak.
Ligin 5. Haftası maçları sonunda Muğlaspor'u 2-1 yenen Turgutluspor, 11 puanla liderlik koltuğuna oturdu. 5 Maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Turgutluspor, bu hafta sonu Ergene Velimeşespor'a konuk olacak. Diyarbekirspor deplasmanından puanla dönen Ergene Velimeşe lider Turgutluspor'a karşı kazanma mücadelesinde olacak.
   Ligin 2. Haftasından itibaren liderlik koltuğuna oturan, ligin 5. Haftasında lider olarak kendi sahasında, Ergene Velimeşespor'u konuk eden Diyarbekirspor, son dakika da berberliği yakaladı.
  Bu sonuç beklenilmeyen bir sonuçtu. Kesin kazanacak gözüyle bu maça çıkan Diyarbekirspor, kendi sahasında kaybettiği 2 puan sayesinde liderliği de averajla Turgutluspor'a kaptırdı. Diyarbekirspor bu hafta sonu Pazarspor'a konuk olacak.
  Ligin ilk hafta maçında Ankara Demirspor'a 3 puanı kaptıran B.B.Vanspor, kendi sahasındaki 2. Mağlubiyetini de Darıca Gençlerbirliğispor'dan aldı.
   Darıca Gençler Birliğispor maçına kesin galibiyet parolasıyla çıkan kırmızı siyahlı ekip, hakemin kötü yönetimine kurban gitti. B.B.Vanspor kendi sahasında kaybetmesine rağmen zirveden kopmadı. 7 puanla 6. Sıraya gerileyen B.B.Vanspor, Pazar günü deplasmanda Bağcılarspor'a konuk olacak.
B.B.Vanspor deplasman da oynayacağı Bağcılar maçını kazanıp, Darıca Gençlerbirliğispor maçını telafi etmenin hesaplarını yapıyor.
  Grupta 11 puanlı Pazarspor ve 9 puanlı Darıca Gençlerbirliğispor yine 5 haftalık maratonda mağlubiyeti olmayan takımlar arasında.
Ligin 5. Haftasında evlerine puanla dönen bu 2 takım, bu hafta sonu evlerinde oynamanın avantajıyla maçlarını kazanma mücadelesi verecek.
  Pazarspor evinde Diyarbekirspor'u konuk ederken, Darıca Gençlerbirliğispor ise grubun güçlü ekiplerinden Erokspor'u konuk edecek. Bu 2 karşılaşma TFF 3. Lig 2. Grupta haftanın en kritik 2 karşılaşması olarak görünüyor.
Ligin 4. Haftasında Ankara Demirspor deplasmanından 3 puanla dönen Erokspor, 5. Hafta da ise Kayseri Erciyesspor'dan 3 puanı aldı. 10 Puanla zirveye oturan Erokspor, grubun güçlü ekiplerinden biri.
    2 Hafta da aldığı 6 puanla moral bulan Erokspor Pazar günü deplasman da oynayacağı, Darıca Gençlerbirliğispor maçını da kazanarak yoluna devam etmek istiyor.
    Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 6. Hafta karşılaşmaları 1 Ekim Pazar günü oynanacak. İlk 3 karşılaşma saat 14.30'da başlarken, 2 karşılaşma 15.00'te son 4 karşılaşma ise 15.30'da başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2017, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER