B.B.Vanspor'un grubuna bakış...

TFF 3. Lig 2. Grupta 7 haftalık maç maratonu geride kalırken, Van Büyükşehir Belediyespor aldığı 13 puanla üçüncü sırada yer almayı başardı. Grupta en fazla gol atan takım Kırmızı-siyahlı takım. Ayrıca Vanspor’un deplasmanda mağlubiyeti yok.

B.B.Vanspor'un grubuna bakış...

    Bölge: Salih Deniz
   TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele kıran kırana sürüyor.
   Takımların birbirlerini tamıma ve uyum sorunu da yavaş yavaş sona ermiş oldu.
   Grupta mücadele eden 18 takımın hemen hemen güçleri, neler yapabileceği az da olsa netlik kazanmış görünüyor.
Geride kalan 7 haftalık maç maratonunda belki de hiç kimsenin beklemediği bir başarı gösteren Turgutluspor liderlik koltuğuna otururken, Pazarspor, Vanspor, Darıca Gençlerbirliğispor ve 24 Erzincanspor ise zirveyi zorlayan takımlar.
 Zirvede yer alan takımlar arasında kopma yok. Bir maç kazanan takım lider olurken, bir maç kaybeden takım ise bir iki kademe aşağıya iniyor. Takımlara ve aralarındaki puan farklarına bakıldığında, ligin ilk devresinin sonuna kadar çok büyük bir kopmanın yaşanmayacağı görülmektedir. Bu hafta sonu, lider Turgutluspor Anakara Demirspor deplasmanına gidecek.
Turgutluspor Ankara'dan puan kaybı yaşarsa liderlik koltuğuna veda edecek. Bu kez Pazar, Vanspor, Erzincanspor ve Darıca Gençlerbirliğispor takımlarından birine lider olma şansı doğacak. Bu takımlardan maçını kazanan olursa ya averajla yada direk olarak lider olma şansı yakalamış olacak.
   Ligin 8. Haftasında birbirinden zorlu karşılaşmalar var. Lider Turgutluspor Ankara Demirspor deplasmanına giderken, B.B.Vanspor ise 24 Erzinanspor deplasmanına gidecek. Pazarspor 1461 Trabzonspor'u konuk edecek. Darıca Gençlerbirliğispor ise  Tirespor'u ağırlayacak. Zirve takımlarının oynayacağı bu karşılaşmaların son düdüğü çaldığında zirvede kesinlikle dengeler değişmiş olacak. Yalnız zirvede şu an itibarıyla bu takımların yarışı sürerken unutmayalım Yeni Orduspor bir iki hafta sonra zirvede yerini bulmuş olacak. Güçlü bir kadroya sahip olan Yeni Orduspor bu hafta Bağcıları mağlup edecek güce sahip, Zirve takımları kaybettiğinde o da zirveye az olsa ortak olmuş olacak.
   18 Takımlı grupta geride kalan 8 haftalık maç maratonunda, B.B. Vanspor, 4 galibiyetle en çok galibiyet alan 4 takımdan biri ve grupta en çok(12) gol atan takım konumunda.
   Deplasman mağlubiyeti olmayan kırmızı siyahlı ekip, deplasman maçlarında 2 galibiyet 1 beraberlik almış durumda.
13 Puanla 3. Sırada yer alan B.B.Vanspor bu hafta sonu, saat 14:00 24 Erzinspor deplasmanında puan veya puanlar hedefliyor.
B.B.Vanspor buradan alacağı bir galibiyet belki de lider olmasına vesile olacak.
B.B.Vanspor şu an itibariyle gerçekten çok başarılı.
   Zorlu bir grupta bulunan ve zorlu bir süreçten geçen ekibimizi Erzincanspor deplasmanın da taraftarlar da yalnız bırakmayacak.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2017, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER