B.B.Vanspor'un grubunda zorlu maçlar...

Van Büyükşehir Belediyespor'un gurubunda bitime 7 haftalık bir maraton kaldı. Zirvede, Play Off ve küme düşme potasında kopma yok. Takımlar kalan 7 haftalık maratonu kayıpsız ve ya az kayıpla atlatmanın hesaplarını yapıyor.

B.B.Vanspor'un grubunda zorlu maçlar...

    Bölge: Salih Deniz
   Spor Toto 3. Lig 2. Grupta ligin bitimine 7 haftalık bir maraton kaldı. Geride kalan 10 haftalık maç maratonunda, birkaç takım sürprizler yaparken, zirve hesapları yapan takımların bazıları hayal kırıklığı yaşadı.
    Pazarspor ve Turgutluspor yakaladıkları havayla zirvede ilk 2 sıraya yerleşirken, Ankara Demirspor, B.B.Vanspor, Erokspor, Yeni Orduspor, Muğlaspor ve 1461 Trabzonspor gibi takımlar bir aşağı bir yukarı yollarına devam ediyor.
Geride bırakılan 10 haftalık maçlara bakıldığında, Zirve hesapları yapan takımların, zirve hesabı olmayan takımlara puanlar kaptırdığı, yani her takımın her takımı yenebildiği görüldü.
   Bu tabloya bakıldığında kalan 7 haftalık maç maratonunda 18 takım da, puan kaptırmama ve ya az kayıpla devreyi kapatmanın hesaplarını yapıyor. Çünkü ligin 2. Devresi daha çetin geçecek. Güçlü takımların yer aldığı grupta ilk devrenin kopma olmadan sona ereceği gözleniyor.
  Ligin ilk devresinin ilk 10 haftasında, puansız tek takım Kayseri Erciyesspor olurken, mağlubiyeti olmayan tek takım ise Lider Pazarspor oldu.
   Grupta en fazla gol atan atan 18 golle Diyarbekirspor, en az gol yiyen takım 4 golle Darıca Gençlerbirliğispor, en fazla gol yiyen takım ise 25 golle Kayseri Erciyesspor oldu.
   Ligin 8. Haftasında B.B.Vanspor ve Gölcükspor teknik direktörleriyle yollarını ayırdı. B.B. Vanspor ligin 8. Haftasından itibaren alt yapı teknik direktörü Nevzat Şipal'e yoluna devam ederken, taraftarlar yeni teknik kadronun ne zaman alınacağının merakı içinde.
16 Puanla 7. Sırada yer alan ve Orduspor mağlubiyetiyle zirveden uzaklaşan B.B.Vanspor'un teknik direktör sorununu kısa zamanda çözeceği gelen haberler arasında. Bu hafta sonu Tire 1922 Spor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
   Geride kalan 10 haftalık maç maratonunda, 5 galibiyet 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan B.B.Vanspor, kalan 7 haftalık maç maratonunda zirvede kopmamanın hesaplarını yapıyor.
    Kırmızı siyahlı ekip, Pazar günü saat 13.00'te Tire 1922 Spor'u konuk edecek, sonraki hafta ise Muğlaspor deplasmanına gidecek. Şampiyonluk hesapları yapan kırmızı siyahlı ekibin, en kısa zamanda teknik kadro sorununu çözme lazım.
Çünkü kalan 7 haftalık maraton gerçekten zorlu geçecek. Bu 7 hafta da takımlar puan kaybetmeme savaşı verecek. Tüm takımların hesapları az kayıpla ilk devreyi atlatmak.
   Ligin 2. Devresinde takımlar yapacakları transferlerle hedeflerine varma mücadelesi verecek. O açıdan şimdiden teknik kadro da alınacak tedbir B.B. Vanspor açısından çok önemli. İşin şansa bırakılmaması isteniyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 07:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
SMAÇ
SMAÇ - 6 yıl Önce

Önümüzdeki 7 haftalık Maratonʹun neler getirip neleri götüreceğine yönelik güzel bir analiz.Takımımızın Yeni Orduspor maçıʹnda 74 ncü dakikada yediği gol ve de devamıʹnda taraftarımızı mahcup edici bir oyun sergilemediği alınan sonuçdan belli ediyor.Önümüzde 7 maçımız var.3 maçımız sahamızda 4 maçımız ise dışarıdadır.Sahamızda oynayacağımız maçlarda puan kaptırma lüksümüz olmamalı dış maçlarımızı da final havasıʹnda oynayıp puan ve puanları düşünmeliyiz.T.Direktör sorunu gerçekten bu aşamada önemlidir.Konu muğlakta kalmamalı netlik kazanmalıdır.

SIRADAKİ HABER

banner29