B.B.Vanspor yöneticileri oyuncularla bir araya geldi

TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden ve Antalya’da devre arası kampını sürdüren B.B.Vanspor’da, yeni yöneticiler, futbolcularla bir araya geldi. Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve yeni Teknik Direktör Feyyaz Uçar oyuncularla ikinci devre değerlendirmesi yaptı.

B.B.Vanspor yöneticileri oyuncularla bir araya geldi

       Bölge: Salih Deniz
   Antalya’da ikinci devre hazırlık kampını devam ettiren Van Büyükşehir Belediyespor takımında, yönetici ve sporcular kamp yapılan otel odasında bir araya geldi.
   Geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü kongre ile yeni yönetim kurulu başkanı seçilen İşadamı Servet Yenitürk, Yönetici Bedrettin Gökçenay ve Teknik Direktör Feyyaz Uçar, sporcularla bir araya geldi.
   Başkan Servet Yenitürk, sporculara yüzbinlerce taraftar ve ülkenin birçok köşesindeki Vanlı taraftarların takımdan başarı beklediğini söyledi.
    Yenitürk, “Bildiğiniz üzere bizler yeni yönetim olarak görev başına geldik. İlk olarak Yeni Hocamız Feyyaz Uçar ile anlaştık. Feyyaz hoca tüm ülkemizin yakından tanıdığı bir hocadır. Geçmişte Beşiktaş’ın efsanevi bir futbolcusuydu. Metin, Ali, Feyyaz üçlüsü olarak en golcü kimliğiyle bilinen biriydi. Feyyaz hoca ile anlaşmamız Van’da ve birçok spor camiasında önemli bir ses getirdi. Şimdi yeni oyuncu transferleri yapıyoruz. İnşallah bu sezon istenen başarıyı yakalayacağız. Başarıda sizlere büyük bir görev düşüyor” dedi.
Teknik Direktör Feyyaz Uçar da, takımın başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2018, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29